Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Piloti Stone Sofabord, Grey Kendzo - Hugo Passos

 Hugo Passos Fredericia Furniture
Fra 12.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 12.995,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Bordet Piloti Wood blev designet af Hugo Passos for Fredericia tilbage i 2016. Piloti i sten er en naturlig videreudvikling af serien. Hvor træ skaber ro og nærhed, har sten en iboende eksklusivitet, som er med til at øge den sanselige oplevelse og tilføje et taktilt element til kollektionen.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Bordet Piloti Wood blev designet af Hugo Passos for Fredericia tilbage i 2016. Piloti i sten er en naturlig videreudvikling af serien.

Det elegante og simple design gør Piloti-serien særlig anvendelig til en bred vifte af indretninger, hvad enten det er private hjem, offentlige steder, hotellobbyer, gourmetrestauranter eller corporate miljøer. Piloti Stone kommer desuden i tre forskellige størrelser, alle i samme højde, der gør dem ideelle hver for sig – eller sammen i grupper.

For designer Hugo Passos, der er drevet af hverdagen og design i øjenhøjde, var udgangspunktet at skabe en serie af borde med et formål:

"Design skal først og fremmest have et nødvendigt formål. Det er i funktionaliteten, jeg finder skønhed."

OM KOLLEKTIONEN
Lanceringen af Piloti i massiv eg og nu i sten er et udtryk for Fredericias fascination for naturmaterialer. Hvor træ skaber ro og nærhed, har sten en iboende eksklusivitet, som er med til at øge den sanselige oplevelse og tilføje et taktilt element til kollektionen. Bordpladen, der er skåret i et stykke marmor, har med sine subtile detaljer i udskæringerne klare referencer til Fredericias mangeårige erfaring med detaljer i træ og synes at svæve i luften over de smalle stålben. Det giver bordet særlig karakter som et sanseligt visuelt statement.

Piloti Stone kommer i tre forskellige størrelser med samme højde, der gør dem ideelle at bruge individuelt eller sammen i grupper. Træversionen findes i to forskellige højder. Fælles for dem er, at det enkle, robuste og æstetiske udtryk gør dem nemme at integrere som sofaborde, sideborde eller sengeborde i private hjem eller i offentlige rum som hotellobbyer, gourmetrestauranter og corporate miljøer.

Piloti Collection er designet af Hugo Passos for Fredericia. Piloti Wood blev lanceret i 2016, mens Piloti Stone er lanceret i 2019.

Dimensioner:

Længde: 120 x Bredde: 39 x Højde: 35 cm

Længde: 75 x Bredde: 75 x Højde: 35 cm

Længde: 75 x Bredde: 39 x Højde: 35 cm

Materialer:

Grey Kendzo Marmor bordplade i et stykke