Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

PK20 - Poul Kjærholm

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
Fra 60.914,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 60.914,00 kr. Spar 0

Info

PK20 er et perfekt eksempel på, hvordan fokus på skønhed og fantastisk komfort kan finde sammen i en skøn harmoni og skabe noget fremragende. Den egentlige idé, der for Poul Kjærholm i 1968 først lå til grund for værket, var at man til PK20 skulle bruge forskellige læderstrimler, der var tilovers fra produktionen af andre møbler.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK20 er storslået med sin elegance i sit materialevalg og form

PK20 er et perfekt eksempel på, hvordan fokus på skønhed og fantastisk komfort kan finde sammen i en skøn harmoni og skabe noget fremragende. Den egentlige idé, der for Poul Kjærholm i 1968 først lå til grund for værket, var at man til PK20 skulle bruge forskellige læderstrimler, der var tilovers fra produktionen af andre møbler. Loungestolens design blev dog så godt, at man i stedet valgte kun at bruge de bedste materialer, da stolen virkeligt som få fortjener dette. 

Ved PK20 kan man vælge mellem et væld og farver og to forskellige overordnede varianter. Den fås i enten læder eller peddigrør, hvor der med læder medfølger en hovedstøtte, der også er lavet i læder. Stolens komfort er noget helt særligt. Ryggens og sædets lette hæld sammen med det, at stolen på bedste vis giver efter, sørger for, at siddeoplevelsen altid er i top, hvor der lægges op til en afslappet og behagelig siddemåde.

Størrelse:
84/89 x 80 x 68/76 cm.

Materiale:
Ramme: matforkromet fjederstål.

Nakkepuden: Classic læder

Polstring: læder eller peddigrør.