Kampagne
Tilbud

PK22 lænestol - Jubilæumsudgave m. Nubuck læder

Design: Poul Kjærholm

Special Price: 25.600,00 kr

Pris pr. stk. inkl. moms

Før: 32.000,00 kr Spar: 6.400,00 kr

Kun 10 stk. tilbage! Limited Edition

Varen er på lager

Er udstilllet i Søborg

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • 3-5 dages leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

PK22 lænestol - Jubilæumsudgave m. Nubuck læder

More Views

Beskrivelse

PK22 - Royal Nubuck - 60 Års Jubilæums edition 

Den diskrete og elegante loungestol PK22™ er et udtryk for Poul Kjærholms arbejde og hans søgen efter den ideelle typeform og industrielle dimension, der altid var til stede i hans arbejde.
PK22™ var en umiddelbar kommerciel og kritisk succes. I 1957 blev stolen tildelt Grand Prix på Milan Triennale, verdens førende designmesse. Præmien katapulerede Kjærholms karriere, og han blev straks et navn på den internationale scene, en stilling han har haft siden.

PK22™ årsdagen er præsenteret i nye og eksklusive materialer, der helt og holdent lever op til Poul Kjærholms kompromisløse søgen efter perfektion. Rammen er fremstillet i satinbørstet rustfrit stål med en antracit zinkcoating og polstring i Royal Nubuck i farvestenen.

Helt ekstraordinært har vi fået mulighed for at sælge 10 stk. jubilæumsstole og tilbuddet gælder kun så længe lager haves! 

Produktspecifikationer

Mål: 

Højde: 71 x Bredde 63 x Dybde: 70 SH: 30 cm.

Materialer: 

Børstet stål - Antracit  

Læder - Royal Nubuck - Jubilæums edition 

Loungestolen har selvsagt stel af stål,man valgt at gå lidt anderledes til stålet ved at give det en antracitbelægning, som skulle give et mere eksklusivt look – og mindre industrielt. Da møblerne blev født for seks årtier siden, var det måske ikke muligt at gøre således, og da man kan købe den “almindelige” klassiker i rent stål, synes jeg egentlig fint om tiltaget. Siddestykket er i øvrigt skabt af nubuck-læder, som fra begyndelsen minder lidt om ruskind, men som vil blive slidt og patineret med årene, så det efterhånden vil fremstå glattere og blankere. 

PK22 bliver produceret i Danmark

Producent

Fritz Hansen