Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

PK22 - Poul Kjærholm

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
God pris
Fra 24.500,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 35.365,00 kr. Spar 10.865,00 kr.
Vejl. salgspris 35.365,00 kr. Spar 10.865,00 kr.

Info

PK22 er en elegant og diskret lounge-stol, der er designet af Poul Kjærholm i 1956. Designet udtrykker i sin enkelthed Poul Kjærholms stræben efter at forme den industrielle dimension. Stolens profil stammer fra designerens afgangsprojekt ved Kunsthåndværkerskolen i København. Et af Poul Kjærholms største mesterværker! 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK22 lænestol af Poul Kjærholm er diskret og elegant

PK22 er en elegant og diskret lounge-stol, der er designet af Poul Kjærholm i 1956. Designet udtrykker i sin enkelthed Poul Kjærholms stræben efter at forme den industrielle dimension. Stolens profil stammer fra designerens afgangsprojekt ved Kunsthåndværkerskolen i København. PK22 er blevet til gennem en opdeling af stolens forskellige elementer, der senere er blevet sammensat for at skabe det bedste og mest kvalitetssikre udtryk. 

Stolen blev i 1957 tildelt Grand Prix-prisen ved Milano Triennalen, som er verdens førende designmesse. Stolen har derfor i mange år høstet ros og anerkendelse både herhjemme og i udlandet. Med prisen i Milano lykkedes det Poul Kjærholm at skabe en anerkendt position på det internationale marked. 

Man vil derfor kunne finde hans designs rundt omkring i verden. Stolen fås i flere forskellige farver. Du har derfor mulighed for at få stolen i netop den farve, der passer perfekt til resten af dit hjem.

Mål: 

Højde: 71 x Bredde 63 x Dybde: 70 SH: 30 cm.

Materialer: 

Børstet stål 

Læder 

 

PK22 bliver produceret i Danmark