Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

PK61 Sofabord 80x80 - Hvid marmor, valset

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
God pris
Enhedspris 19.300,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 27.652,00 kr. Spar 8.352,00 kr.
Ca. 1-2 ugers leveringstid

Info

Poul Kjærholm understreger til fulde minimalismens kraftfulde designudtryk i sofabordet PK61™. Med bordets kantede og æstetiske design manifesterer Kjærholm sig som en af vores største møbelarkitekter og ikke blot industriel designer.

Rene linjer, snorlige håndværk og bordplader i flere materialer giver et stramt udtryk med rig mulighed for at komplimentere den eksisterende indretning.

BEMÆRK! Vi anbefaler som minimum levering med indbæring grundet pladens vægt. Transport af pladen skal ALTID ske hvor pladen er oprejst.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Poul Kjærholm understreger til fulde minimalismens kraftfulde designudtryk i sofabordet PK61™. Med bordets kantede og æstetiske design manifesterer Kjærholm sig som en af vores største møbelarkitekter og ikke blot industriel designer.

Rene linjer, snorlige håndværk og bordplader i flere materialer giver et stramt udtryk med rig mulighed for at komplimentere den eksisterende indretning.

 

Matslebet marmor:

Marmor med en fin og mat overflade.

Valset marmor:

Marmor med en relativt ensartet og "grov" overflade.

 

Beskrivelse af marmor:

Marmor er et naturligt materiale, der ganske enkelt ser ud som det er blevet til. Derfor kan marmoret bære præg af naturlige mærker såsom:

Sandhuller, glasårer og porøsiteter i overfladen.

Kalkpletter der ser ud som knuste krystaller og stammer fra åbnevandårer i stenen, hvor kalken fra vandet har bundfældet sig.

Mørke områder/årer (forårsaget af mineralforekomster).

Fossilrester

Bemærk: Naturlige markeringer i marmor er karakteristika, ikke fejl, og er således ikke gyldige som grund til reklamation.

 

Behandling og vedligeholdelse:

For at beskytte bordpladens overflade og inden brug af din marmorbordplade anbefaler vi, at du anvender Stone Wash, en rengøringssæbe til alle naturstenstyper, som leveres med hvert Poul Kjærholm marmorbord. Med anvendelsen af Stone Wash vil overfladen få et beskyttende lag. Bemærk, at der stadig kan trænge syre ind afhængigt af, hvor længe den syreholdige væske forbliver på overfladen. Hvis der skulle forekomme pletter, så rengør med sæbe, som beskrevet nedenfor. Påfør i ren form på hele bordoverfladen, aldrig kun pletvis. På den måde styrker du beskyttelseslaget igen. Med tiden bidrager brugen af bordet blot til marmorets patina.

Andvendelse af Stone Wash:

Påfør Stone Wash direkte fra beholderen i et jævnt lag med en fnugfri klud på hele bordpladen (på valset marmor kan du alternativt bruge en blød børste), glem ikke kanterne. Lad sæben trænge ind i stenen, vent 5-10 minutter (overfladen må ikke tørre helt) og tør derefter den resterende sæbe af med en hårdt opvredet, fnugfri klud.

Bemærk: Sørg for, at alt overskydende sæbe fjernes for at undgå striber på overfladen. Det er vigtigt, at hele bordpladen behandles hver gang du bruger Stone Wash for at opretholde en ensartet overflade. Gentag denne behandling, når det er nødvendigt.

VIGTIGT: Hverken slebet eller valset marmor er resistent over for syre. Hvis syreholdige genstande har plettet din bordplade anbefaler vi, at du gentager Stone Wash-behandlingen, men vi kan ikke garantere fuldstændig pletfjerning. Våde genstande såsom vaser eller glas kan efterlade pletter på bordpladen. For at forhindre dette anbefaler vi at bruge glasbrikker eller en tør klud til at fjerne eventuelle resterende væsker med det samme.

Dimensioner:

Længde: 80 x Bredde: 80 x Højde: 32 cm.

Materiale:

Satinbørstet rustfrit stål/Marmor

 

Yderligere info om marmor se "Beskrivelse" ovenfor.

Poul Kjærholm er et godt eksempel på en af sin tids helt store designere. Han var uddannet møbelsnedker, hvor han ligesom andre af samtidens store altså ikke havde gået på Kunstakademiets skole, men i stedet havde en måske mere solid baggrund som håndværker. Dette lod ham nemlig have et ganske særligt fokus på detaljen; han indså, at hvis de små ting ikke var i orden og klaret til det perfekte, så kunne resten næsten være ligegyldigt. Ud fra dette enkle princip skabte han store værker, der stadig sælges i dag.

Hans stil havde en forkærlighed for det naturlige: han foretrak klart naturmateriale frem for det kunstigt fremstillede, da han følte, at der i det naturlige var en ægthed og et kunstnerisk potentiale, man ikke ellers kunne gøre op for. Derfor foretræk han at arbejde med især stål, hvilket gav hans design noget helt originalt uden at give fortabt på en stolt og stærk tradition. Hans designs er logiske helt ned til den mindste detalje, hvilket giver en klar ynde uden at gå på kompromis med det praktiske, hvor funktionaliteten til stadighed er i højsædet.

Fra 1955 og til sin alt for tidlige død i 1980 arbejde Poul Kjærholm med Ejvind Kold Christensen, der var fabrikant. Her designede han de fleste af sine store værker, og hans arbejdsværk var i det hele taget så stort, at flere nye modeller skabt ved hans hånd stadig frigives i dag - eksempelvis stolen PL8 og bordet PK58, der ikke kom i produktion før 2007.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik