Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

PK54™ Spisebord - Fritz Hansen

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
God pris
Fra 61.800,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 82.499,00 kr. Spar 20.699,00 kr.
Vejl. salgspris 82.499,00 kr. Spar 20.699,00 kr.
Delbetaling
3.245 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 61.800 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.245 kr. Samlede kreditomk. 3.090 kr. Samlet tilbagebetaling 64.890 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

LEVERING AF DETTE BORD LADER SIG KUN GØRE PÅ SJÆLLAND OG KOSTER 3.000 KR. DA DET KRÆVER 3-4 FLYTTEFOLK OG INDEBÆRER EN VÆSENTLIG RISIKO. LEVERING INKLUDERER INDBÆRING, UDPAKNING, SAMLING OG EMBALLAGE MED RETUR.
Læs mere om leveringsforbehold i Produktspecifikationer.

PK54™ spisebordet og PK61™ sofabordet er blandt de mest anerkendte og eksklusive møbler i vores kollektion. Bordpladerne er nu til rådighed i en subtil men sofistikeret beige farve og en mørk tone-i-tone antracitsort. Det særprægede ved det beige marmor er dets strålende, naturlige udtryk med en unik årestruktur, hvor man kan opleve noget nyt, hver gang man ser på det.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK54 spisebord i beige & sort marmor er sofistikeret og strålende i sin helhed! 

PK54™ spisebordet og PK61™ sofabordet er blandt de mest anerkendte og eksklusive møbler i vores kollektion. Bordpladerne er nu til rådighed i en subtil men sofistikeret beige farve og en mørk tone-i-tone antracitsort. Det særprægede ved det beige marmor er dets strålende, naturlige udtryk med en unik årestruktur, hvor man kan opleve noget nyt, hver gang man ser på det. Det sorte marmor med sine karakteristiske oxidationsmærker og hvide årer er et mørkt, dybt og perfekt eksempel på naturens skaberværk. PK 54 er et af de få borde, der er svært at sammenligne med andre, da det er så unikt. Her måder metal sten, og kvadratet møder cirklen; det hårde og det bløde, hvor alt er i højeste kvalitet. Udtrykket af bordet kan i sidste ende ikke beskrives som andet end helt igennem smukt, foruden at det er stærkt praktisk. Et PK 54 kan sættes i mange forskellige miljøer, men det står aldrig hen uden at blive bemærket: lige meget hvor det stilles, tager det fokus og bliver centralt.

SORT MARMOR: MØRKT OG ENESTÅENDE

Petra er et elegant sort marmor, der oprindeligt kommer fra Persien, med karakteristiske hvide årer, som giver bordpladen et nutidigt, tidstypisk udtryk. Det betyder også, at man i denne slags kalksten af og til kan finde orange afmærkninger, som kommer fra oxidationen af de aflejrede partikler. Disse afmærkninger skabes af partikler, som i tidens løb er blevet aflejret i kalkstenen. Det er et naturligt fænomen og ikke et mærke, som er skabt efter skæring eller bearbejdning af stenen. Det er en ekstremt stærk type marmor med en mat poleret overflade, som gør det let at vedligeholde. Resultatet er, at der ikke findes to bordplader, som er ens. I kombination med tillægspladerne i ahorn til PK54 vil dette marmor se fantastisk ud.

BEIGE MARMOR: SOFISTIKERET OG STRÅLENDE

Det beige marmor er geologisk set en kalksten. Det stammer fra det sydlige Italien. Hver blok er forskellig fra hinanden, når de udvindes af bjerget. Visuelt set er dette marmor et kunstværk, som man konstant kan udforske. Hver gang man ser på det, kan man opdage og beundre nye detaljer skabt af naturen. De karakteristiske fascinerende, uformelle årer i en smuk palet af brune nuancer gør dette marmor ret sjældent. Forekomsten af disse afmærkninger varierer fra den ene overflade til den anden, hvilket gør bordpladen unik.

Oplev PK 54 bordet i vores Søborg udstilling. 

Dimensioner:

Højde: 69 cm. x Ø: 140 cm.

Materialer:

Stel: satinbørstet, rustfrit stål.

Bordplade: Sort eller Beige Marmor 

Fås også som med Hvid eller Brungrå Marmor top 

 

Leveringsforbehold:

PK54 bordet kan kun købes med 'Totallevering', der inkluderer levering, udpakning, samling og emballage med retur.
Da vi kun tilbyder Totallevering på Sjælland, skal man derfor selv arrangere transport, hvis levering skal ske i andre egne af Danmark.

Vi tager ekstraordinært 3.000 kr. for denne opgave, da bordet vejer 120 kg og kræver 3-4 flyttefolk at levere, samt indebærer en væsentlig risiko for skadepådragelse af varen eller ejendommen.

Der tages forbehold mod svært tilgængelige leveringsforhold. Er der behov for kran eller andet hjælpeudstyr, udover det sædvanlige, vil omkostningerne til dette blive lagt oveni de 3.000 kr.