Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Poul Kjærholm PK54 Spisebord - Fritz Hansen

Retur til spiseborde
 Poul Kjærholm Fritz Hansen
65.840,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
65.840,00 kr Spar 0
Ca. 8-10 ugers leveringstid

Info

PK54™ spisebordet og PK61™ sofabordet er blandt de mest anerkendte og eksklusive møbler i vores kollektion. Bordpladerne er nu til rådighed i en subtil men sofistikeret beige farve og en mørk tone-i-tone antracitsort. Det særprægede ved det beige marmor er dets strålende, naturlige udtryk med en unik årestruktur, hvor man kan opleve noget nyt, hver gang man ser på det.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK54 spisebord i beige & sort marmor er sofistikeret og strålende i sin helhed! 

PK54™ spisebordet og PK61™ sofabordet er blandt de mest anerkendte og eksklusive møbler i vores kollektion. Bordpladerne er nu til rådighed i en subtil men sofistikeret beige farve og en mørk tone-i-tone antracitsort. Det særprægede ved det beige marmor er dets strålende, naturlige udtryk med en unik årestruktur, hvor man kan opleve noget nyt, hver gang man ser på det. Det sorte marmor med sine karakteristiske oxidationsmærker og hvide årer er et mørkt, dybt og perfekt eksempel på naturens skaberværk. PK 54 er et af de få borde, der er svært at sammenligne med andre, da det er så unikt. Her måder metal sten, og kvadratet møder cirklen; det hårde og det bløde, hvor alt er i højeste kvalitet. Udtrykket af bordet kan i sidste ende ikke beskrives som andet end helt igennem smukt, foruden at det er stærkt praktisk. Et PK 54 kan sættes i mange forskellige miljøer, men det står aldrig hen uden at blive bemærket: lige meget hvor det stilles, tager det fokus og bliver centralt.

SORT MARMOR: MØRKT OG ENESTÅENDE

Petra er et elegant sort marmor, der oprindeligt kommer fra Persien, med karakteristiske hvide årer, som giver bordpladen et nutidigt, tidstypisk udtryk. Det betyder også, at man i denne slags kalksten af og til kan finde orange afmærkninger, som kommer fra oxidationen af de aflejrede partikler. Disse afmærkninger skabes af partikler, som i tidens løb er blevet aflejret i kalkstenen. Det er et naturligt fænomen og ikke et mærke, som er skabt efter skæring eller bearbejdning af stenen. Det er en ekstremt stærk type marmor med en mat poleret overflade, som gør det let at vedligeholde. Resultatet er, at der ikke findes to bordplader, som er ens. I kombination med tillægspladerne i ahorn til PK54 vil dette marmor se fantastisk ud.

BEIGE MARMOR: SOFISTIKERET OG STRÅLENDE

Det beige marmor er geologisk set en kalksten. Det stammer fra det sydlige Italien. Hver blok er forskellig fra hinanden, når de udvindes af bjerget. Visuelt set er dette marmor et kunstværk, som man konstant kan udforske. Hver gang man ser på det, kan man opdage og beundre nye detaljer skabt af naturen. De karakteristiske fascinerende, uformelle årer i en smuk palet af brune nuancer gør dette marmor ret sjældent. Forekomsten af disse afmærkninger varierer fra den ene overflade til den anden, hvilket gør bordpladen unik.

Oplev PK 54 bordet i vores Søborg udstilling. 

Størrelse:

Højde: 69 cm. x Ø: 140 cm.

Materiale:

Stel: satinbørstet, rustfrit stål.

Bordplade: Sort eller Beige Marmor 

Fås også som med Hvid eller Brungrå Marmor top