Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

PK61™ Sofabord 80x80 - Marmor - Fritz Hansen

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
God pris
Fra 22.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 30.499,00 kr. Spar 8.004,00 kr.
Vejl. salgspris 30.499,00 kr. Spar 8.004,00 kr.
Delbetaling
1.181 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 22.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.181 kr. Samlede kreditomk. 1.125 kr. Samlet tilbagebetaling 23.620 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Poul Kjærholm understreger til fulde minimalismens kraftfulde designudtryk i sofabordet PK61™. Med bordets kantede og æstetiske design manifesterer Kjærholm sig som en af vores største møbelarkitekter og ikke blot industriel designer.

Rene linjer, snorlige håndværk og bordplader i flere materialer giver et stramt udtryk med rig mulighed for at komplimentere den eksisterende indretning.

BEMÆRK! Vi anbefaler som minimum levering med indbæring grundet pladens vægt. Transport af pladen skal ALTID ske hvor pladen er oprejst.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Poul Kjærholm understreger til fulde minimalismens kraftfulde designudtryk i sofabordet PK61™. Med bordets kantede og æstetiske design manifesterer Kjærholm sig som en af vores største møbelarkitekter og ikke blot industriel designer.

Rene linjer, snorlige håndværk og bordplader i flere materialer giver et stramt udtryk med rig mulighed for at komplimentere den eksisterende indretning.

 

Matslebet marmor:

Marmor med en fin og mat overflade.

Valset marmor:

Marmor med en relativt ensartet og "grov" overflade.

 

Beskrivelse af marmor:

Marmor er et naturligt materiale, der ganske enkelt ser ud som det er blevet til. Derfor kan marmoret bære præg af naturlige mærker såsom:

Sandhuller, glasårer og porøsiteter i overfladen.

Kalkpletter der ser ud som knuste krystaller og stammer fra åbnevandårer i stenen, hvor kalken fra vandet har bundfældet sig.

Mørke områder/årer (forårsaget af mineralforekomster).

Fossilrester

Bemærk: Naturlige markeringer i marmor er karakteristika, ikke fejl, og er således ikke gyldige som grund til reklamation.

 

Behandling og vedligeholdelse:

For at beskytte bordpladens overflade og inden brug af din marmorbordplade anbefaler vi, at du anvender Stone Wash, en rengøringssæbe til alle naturstenstyper, som leveres med hvert Poul Kjærholm marmorbord. Med anvendelsen af Stone Wash vil overfladen få et beskyttende lag. Bemærk, at der stadig kan trænge syre ind afhængigt af, hvor længe den syreholdige væske forbliver på overfladen. Hvis der skulle forekomme pletter, så rengør med sæbe, som beskrevet nedenfor. Påfør i ren form på hele bordoverfladen, aldrig kun pletvis. På den måde styrker du beskyttelseslaget igen. Med tiden bidrager brugen af bordet blot til marmorets patina.

Andvendelse af Stone Wash:

Påfør Stone Wash direkte fra beholderen i et jævnt lag med en fnugfri klud på hele bordpladen (på valset marmor kan du alternativt bruge en blød børste), glem ikke kanterne. Lad sæben trænge ind i stenen, vent 5-10 minutter (overfladen må ikke tørre helt) og tør derefter den resterende sæbe af med en hårdt opvredet, fnugfri klud.

Bemærk: Sørg for, at alt overskydende sæbe fjernes for at undgå striber på overfladen. Det er vigtigt, at hele bordpladen behandles hver gang du bruger Stone Wash for at opretholde en ensartet overflade. Gentag denne behandling, når det er nødvendigt.

VIGTIGT: Hverken slebet eller valset marmor er resistent over for syre. Hvis syreholdige genstande har plettet din bordplade anbefaler vi, at du gentager Stone Wash-behandlingen, men vi kan ikke garantere fuldstændig pletfjerning. Våde genstande såsom vaser eller glas kan efterlade pletter på bordpladen. For at forhindre dette anbefaler vi at bruge glasbrikker eller en tør klud til at fjerne eventuelle resterende væsker med det samme.

Dimensioner:

Længde: 80 x Bredde: 80 x Højde: 32 cm.

Materiale:

Satinbørstet rustfrit stål/Marmor

 

Yderligere info om marmor se "Beskrivelse" ovenfor.