Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

pp68 Armstol - Hans J. Wegner

 Hans J. Wegner PP Møbler
Fra 9.000,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 9.000,00 kr. Spar 0

SPAR KR. 1.000,- PR. STOL

VED KØB AF MIN. 6 ENS STOLE

(Fratrækkes automatisk i kurven)

Delbetaling
473 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 9.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 473 kr. Samlede kreditomk. 450 kr. Samlet tilbagebetaling 9.450 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Egentlig var Hans J. Wegners spisestol PP68 tiltænkt en plads på DSB-færgerne. DSB endte dog med at vælge en anden stol til deres færger. Sidenhen er der dog mange danskere med sans for dansk design, som har valgt Wegners PP 68.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Egentlig var Hans J. Wegners spisetol PP68 tiltænkt en plads på DSB-færgerne. DSB endte dog med at vælge en anden stol til deres færger. Sidenhen er der dog mange danskere med sans for dansk design, som har valgt Wegners PP 68. Wegner havde arbejdet videre på stolen efter afvisningen fra DSB, og endte med at skabe en stol, som på bedste vis er med til at udtrykke den enkelthed og funktionalitet, Wegner byggede sin succes over. Faktisk er stolen den sidste spisestol, som Wegner producerede. Der ligger derfor et helt livs overvejelser til grund for PP68.

Stolen har korte armlæn og kræver ikke meget plads rundt om spisebordet. Det er en fordel, når der kommer gæster. PP 68 egner sig perfekt til lange aftener ved spisebordet. Den gode komfort gør, at man har lyst til at blive siddende i stolen, efter at måltidet er blevet indtaget.

Dimensioner:

Bredde: 58 x Dybde: 48 x Højde: 70 cm.

Materialer: 

Stolen fås i sæbebehandlet eg, ask, bøg, sort malet eg og sort malet ask 

Sædet fås i Naturflet eller sortflet