Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Rin stol - HK10 - M. Grå Fame på forside

Retur til spisebordsstole
 Hiromichi Konno Fritz Hansen
Enhedspris 8.480,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid

Info

Rin HK10 stol er designet af japaneren Hikomichi Konno. Inspirationen til designet kom fra naturen, hvor han kiggede på, hvordan modernatur selv havde formet flere forskellige objekter som eksempelvis en fuglerede eller en blomst; han så på, hvordan noget smukt samtidig kunne være så helt igennem praktisk, hvor han søgte - og lykkedes i! - at få fat i det samme til sit design. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Rin HK10 stol er designet af japaneren Hikomichi Konno. Inspirationen til designet kom fra naturlige, hvor han kiggede på, hvordan modernatur selv havde formet flere forskellige objekter som eksempelvis en fuglerede eller en blomst; han så på, hvordan noget smukt samtidig kunne være så helt igennem praktisk, hvor han søgte - og lykkedes i! - at få fat i det samme til sit design.

Man vil kun finde få andre eksemplarer, der kan bruges i så vel i så mange situationer som en Rin HK10 stol. Designet gør, at stolen passer fint til spisebordet, til skrivebordet eller ind i en helt tredje sammenhæng. Det giver samtidig en forbløffende god siddeoplevelse, hvor komforten er i top med den lette hældning. Det solide design giver god støtte samtidig med, at man kan finde frem til sin egen siddestilling, der dog holdes sund for ryggen. Rin HK10 stol fås i en lang række af forskellige farver.

Materiale:
Plastic, Fame stof.

Farve:
Hvid, sort, grøn, rød, grå og lys blå.

Størrelse:
H: 71 cm.
B: 63 cm.
D: 63 cm.
Sh: 45 cm.

Hiromichi Konno er en japansk designer med et internationalt livssyn. Han har studeret både i Japan og i Sverige og har også boet i London i mange år. Hans stil er helt unik, og der er en særlig energi og noget næsten drilsk ved hans designs. Han arbejder nu for store virksomheder og producenter over hele verden og er særlig efterspurgt i Skandinavien.

RIN™ er Hiromichi Konnos første samarbejde med Fritz Hansen. Hiromichi Konno skabte RIN™ stolen til Fritz Hansen – et elegant og futuristisk design. Ideen var at skabe en ny type stol, som er i harmoni med japanske og danske designtraditioner. Stolen er elegant med et meget innovativt og progressivt design. Den indbyder til, at man sidder i den i timevis, og fører det traditionelle design af stole i en ny retning. “Jeg ville skabe en smuk stol, som kan stimulere og vække følelser i folk. Den skal kunne appellere visuelt, men skal også få os til at føle en form for elegance, når vi sidder i den. Derfor har jeg skabt en stol, der på en gang er poetisk, enkel, stærk, afslappet og innovativ. Målet var fra begyndelsen at skabe den perfekte stol,” siger Hiromichi Konno.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløbLøbetidMånedlig ydelseSamlede kreditomkostningerSamlet beløb der skal tilbagebetalesÅrlig fast debitorrenteÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Ovenstående ydelser er vejledende, idet de forudsætter, at der er 30 dage mellem lånets udbetaling og betaling af første ydelse. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Klik her