Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Slice - Cross stof

 Jens Juul Eilersen Eilersen
Enhedspris 31.618,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os

Info

Sofaen er designet med nogle meget rene linjer og er enormt enkel i sit udtryk, men denne underspillede elegance er med til at give sofaen sin helt egen charme og man må ikke tage fejl af, at sofaen stadig vil tiltrække sig opmærksomhed, selvom den kan virke enkel i sit udseende. 

Dimensioner: 220x86 cm.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket
Slice sofaen, som er designet af Jens Juul Eilersen, er en typisk Eilersen sofa, som kan sammensættes på mange forskellige måder, alt efter hvilke ønsker man går med.

Man kan få moduler i flere forskellige størrelser og hvis man foretrækker det, så kan man også montere en chaiselong. Det er lige før at der er flere muligheder end begrænsninger, når man skal sammensætte sin Slice sofa.

Sofaen er designet med nogle meget rene linjer og er enormt enkel i sit udtryk, men denne underspillede elegance er med til at give sofaen sin helt egen charme og man må ikke tage fejl af, at sofaen stadig vil tiltrække sig opmærksomhed, selvom den kan virke enkel i sit udseende.

Slice fås enten med stof eller i læder. Vælger man modellen med stof, så er betrækket aftageligt, mens det ved lædermodellen er fastmonteret på et stel af massivt træ. Sofaen leveres med skrå ben i børstet stål.

Mål: 220x86 cm.

Materiale: Cross Stof - Pris Grp. 3 

aftagelig betræk