Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Spejle

Velkommen til siden med Spejle.

Her finder du vores udvalg, der består af forskellige størrelser, former og materialer. Nogle er til organiske former, som f.eks. rundt eller ovalt, mens andre er til det mere kantede som kvadratisk eller rektangelt. Selv de lidt mere skæve former kan være at foretrække. Vi favner det hele i sortimentet, endda i yderst flotte designs fra nogle af de dygtigste producenter.

Vælg bl.a. designs fra Mater, Fritz Hansen, Aksel Kjersgaard, Skagerak, Vipp Design, GUBI & Bestlite, Heine design, Montana Møbler, HAY og Paustian. Du kan f.eks. finde lædertrimmet Adnet der findes i rundt og rektangelt design eller Montanas Figure og Gubis F.A. 33.

Vi har alle brug for at se os selv i øjnene og det er betryggende at have nogle vi kan spejle os selv i. På den måde bliver det at spejle sig vigtigt i mere end en forstand. Men selv om det kan forstås i overført betydning, er det yderst vigtigt at vi kan se os selv til dagligt. På badeværelset er det uundværligt, det er her hvor vi ofte smuksere os og gør os klar om morgenen til dagen der venter eller til festlighederne om aftenen. Men i alle hjemmets rum kan der være grunde til at sætte et spejl op. F.eks. i rummet hvor du har dit tøj opbevaret og iklæder dig eller i opholdsrummet som en del af indretningen, fordi spejle er dekorative og smukke genstande i sig selv. De kan dog også være med til at gøre rummet større og mindre trængt.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.