Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Velkommen til siden med tæpper.

Her på siden finder du et udvalg af populære tæpper og gængse størrelser fra bl.a. Woodnotes, Linie Design og danske HAY.

Brug tæpper i din bolig for at skabe komfort, varme og god akustik. De fås i mange variationer i form af farver, former, størrelser og struktur.

Alle rum kan bruge et tæppe, og de medbringer mange gode egenskaber til rummet. De kan være behagelig bløde at gå på og kan afskærme dig fra kolde gulve i vinterperioder. Lyden i et rum kan tilmed forandres, da akustikken i et rum vil forbedres markant når gulve, og vægge for den sags skyld, bliver beklædt med stof.

Med de mange varianter tæpperne fås i, er der helt sikkert også et der vil passe dig i forhold til plads og behov. Har du mere specifikke ønsker, end det du kan finde på hjemmesiden, kan du tage kontakt til butiksafdelingen i Brønshøj. Der vil vi være i stand til at hjælpe med at finde det rigtige tæppe for dig. Bemærk at flere tæpper her på siden kan vælges i flere størrelser inden på produktsiden.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.