Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

THE BOX ONE - VIA COPENHAGEN

 Troels Hyldtoft Michelsen VIA Copenhagen
Fra 4.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 4.995,00 kr. Spar 0

Info

THE BOX kommoden fra Via CPH er dansk snedkerdesign. Den er stilren, minimalistisk og størrelsen gør at den kan bruges mange forskellige steder i boligen. Feks. som sidebord til sofaen eller lænestol, entremøbel, natbord til sengen og kan også sagtens komme op og hænge på væggen, da benen er nemme at skrue af. Desuden er kommoden ligeså fin bagtil som foran og på siderne og kan derved også bruges ståene frit i rummet. Produceres i Danmark på Præstø

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

THE BOX kommoden fra Via CPH er dansk snedker design. Den er stilren, minimalistisk og størrelsen gør at den kan bruges mange forskellige steder i boligen. Feks. som sidebord til sofaen eller lænestol, entremøbel, natbord til sengen og kan også sagtens komme op og hænge på væggen, da benen er nemme at skrue af. Desuden er kommoden ligeså fin bagtil som foran og på siderne og kan derved også bruges ståene frit i rummet.

Benene og hjørnerne på kommoden er lavet i massiv eg mens alle flader er lavet i egetræs-finer. Kommoden har én skuffe, hvor fronten også er i egetræs-finer, mens selve skuffen er lavet i MDF.

De høje ben skaber et let og luftigt udtryk. THE BOX leveres adskilt, hvor de 4 ben er nemme at skrue i beslagene uden behov for værktøj.

 

Materiale:

Massiv eg

Vælg Eg Sæbe, Røget Eg eller Eg Sæbe m/turkis skuffefront.

Greb: Sort - fast - gummi

Dimensioner:

Længde: 35 x Dybde 30 x Højde 59 cm