Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Knager

Velkommen til kategorien Knager.

På siden finder du vores store udvalg af populære modeller fra bl.a. danske LoCa.

Knager er praktiske at have i indgangspartier som f.eks. entreen eller i et bryggers. Hæng overtøjet op og skab orden. Sørg for at der både er plads til eget overtøj først og fremmest. Tit og ofte kommer gæsterne forbi og så kan det være en god idé at sørge for plads til at yderligere to familier kan hænge deres tøj op. Vær derfor ikke sparsom med pladsen her, da der ellers hurtigt kan opstå rod når gæster kommer på besøg. Det skaber samtidig ekstra god plads i hverdagen til dit eget og familiens tøj, og man slipper for at hægte andre jakker af krogen for at komme til sin egen.

LoCa er en dansk producent af knager og står bag den populære Knax-serie. Deres sortiment af knager er overvældende, da de fås i adskillige varianter. Den kan fås i en vandret og en lodret udgave. Den vandrette fås tilmed i en original størrelse samt en Lite udgave der er 40% mindre. De kan være farvelakeret eller i en træsort, og så kan man vælge forskellige længder. Alt sammen i et tidløst design af høj kvalitet.

Herudover kan vi byde på knager fra Montana, Vitra, Skagerak, HAY samt Frost Design.

Bemærk at de fleste modeller er lagerførte i vores afdeling i Søborg.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.