Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Bæredygtige møbler

Retur til tilbud
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Fokus på klimaet har gjort det mere relevant at fokusere på at producere bæredygtigt. Det kan være at der er benyttet genanvendt materiale i selve produktionen af det nye møbel eller også kan bæredygtigheden være tænkt ind i produktets livscyklus, så man f.eks. kan genanvende materialer efter at produktet har udtjent sin oprindelige funktion.

Producenter har i dag generelt et øget fokus på at tage mere hensyn til miljøet. Vi skal som samfund nedbringe vores forurening markant, og politisk strammer man kravene til Co2 udledningen, der skal mindskes. Det har gjort bæredygtighed til et begreb der oftere forbindes med produktionen af forbrugsvarer. Det er til at mærke at der bliver taget ansvar hos vores leverandører, som gerne vil være med til at passe på den verden vi efterlader til de næste generationer.

Nu er der flere måder at anskue bæredygtighed, og det er vigtigt for os at pointere. For nok har denne kategori fokus på bæredygtige møbler, men vi kunne fylde rigtig mange møbler i denne kategori, hvis vi ikke begrænser os. Kvalitetsmøbler kan nemlig i sig selv være et bæredygtigt valg, da kvalitet kan være lig med holdbarhed og altså et møbel der kan gå i arv eller sælges/bortgives til anden side. Anskaffelsen af råmateriel kan foregå ansvarligt via bæredygtige ressourcer der eventuelt kan spores, lokale produktionsfaciliteter kan mindske transport, reduktion af affald og brug af vand, genbrug af restmaterialer til mindre produkter samt at emballagen kan være tænkt ind i denne ansvarlige produktion.

Møblerne du finder i denne kategori vil være produceret af genanvendte materialer eller også er møblet produceret af eller sammensat på en måde der gør at møblet kan afskaffes bæredygtigt eller benyttes i ny sammenhæng efterfølgende.