Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Timeout lænestol - Valnød m. sort læder

 Jahn Aamodt  Conform Collection
Enhedspris 16.740,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 6-8 ugers leveringstid

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Delbetaling
558 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.740 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 558 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.740 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
319/TIMEOUT/FATASY89

Info

TIMEOUT stolen er fremstillet hos en af Sveriges ældste og mest betydningsfulde producenter af hvilestole i høj kvalitet, Conform Sweden. Her er skandinavisk håndværk i fokus. Rene linier møder tidløse former, høj kvalitet og komfort.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

TIMEOUT stolen er fremstillet hos en af Sveriges ældste og mest betydningsfulde producenter af hvilestole i høj kvalitet, Conform Sweden. Her er skandinavisk håndværk i fokus. Rene linier møder tidløse former, høj kvalitet og komfort. Stolene i et bredt udvalg af forskellige materialer og med flere funktioner. TIME OUT er designet af norske Jahn Aamodt som er uddannet industriel designer. En TIME OUT stol er ikke kun smuk og komfortabel, den er også meget slidstærk.

Mål: B: 81cm x D: 80cm x H:99 cm.

Sædehøjde: 44 cm.