Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Tub Sofa 240x94 - Nature 17 stof

 Jens Juul Eilersen Eilersen
Enhedspris 50.784,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 10-12 ugers leveringstid
Delbetaling
2.667 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 50.784 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.667 kr. Samlede kreditomk. 2.540 kr. Samlet tilbagebetaling 53.324 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
13/TUB/COTTEN26

Info

Dette overflødighedshorn af komfort er designet til den kræsne bruger, som er træt af at sidde og få ondt i ryggen i en dårlig sofa. Tub gør op med hårde sofaer, og sætter helt nye standarder inden for blødhed. Navnet Tub skal henlede tankerne på et badekar, og den afslappende følelse, som man oplever, når man ligger stille og fredfyldt i et badekar. Jens Juul Eilersen har dog her, meget hensigtsmæssigt, erstattet vandet med dun og skum, for at give den bedste siddeoplevelse. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket
Dette overflødighedshorn af komfort er designet til den kræsne bruger, som er træt af at sidde og få ondt i ryggen i en dårlig sofa. Tub gør op med hårde sofaer, og sætter helt nye standarder inden for blødhed.

Navnet Tub skal henlede tankerne på et badekar, og den afslappende følelse, som man oplever, når man ligger stille og fredfyldt i et badekar. Jens Juul Eilersen har dog her, meget hensigtsmæssigt, erstattet vandet med dun og skum, for at give den bedste siddeoplevelse.

Tub har nogle meget rene linjer, som giver et moderne udseende, som er meget stilrent og vil kunne forsvarer en årrække ud i fremtiden.

Når man lægger sig i sofaen, så vil man mærke sofaen give efter under ens krop, men samtidig vil puderne ikke deformere, på trods af at dette er den klart blødeste sofa i sortimentet.

Sofaens stof er det nye og børnevenlige Cotton, som bare indbyder til hygge og fås i flere forskellige farver. Benene på sofaen leveres som standard i rustfrit stål.

Dimensioner:

Bredde: 240 x Dybde: 94 cm 

Sædehøjde: 40 cm - Sædedybde: 68 cm 

Armlænshøjde 58,5 cm 

 

Materiale:

Nature 17 (Grp. 6)

Standardben i børstet rustfrit stål - højde 8,5 cm

Leveres med aftageligt betræk på både hynder og stellet

 

Vær opmærksom at sofaen leveres i et stykke og der skal tages højde for adgangsforhold

 

Modellen findes også i en dybere version, hvis det ønskes bedes du tage kontakt til vores salgsafdeling i Søborg på tlf: 39 69 90 90