Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Væglamper

Retur til belysning
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af væglamper

Væglamper anvendes ofte som læselampe ved lænestolshjørnet eller sengen, som spotlys til vægbilleder eller som udendørsbelysning på facaden.

Når du er på udkig efter denne type, skal du overveje hvor fleksibelt du ønsker at den skal være. Nogle fås med en kort arm og kan måske kun dreje lampeskærmen, mens andre kan have en længere arm og justeres i flere retninger og længder. Nogle giver et fokuseret og skarpt spotlys, nogle afgiver et mere generelt lys ud i rummet, mens nogle retter lyset ind på væggen og kaster et blødt lys tilbage i rummet.

Vi har lamper der er ligeså velegnet udenfor som inde. Særligt Eleanor Home lamperne, excellerer med en særlig vejrbestandig lakering.

Væglampetypen Plafond, er ved at gøre sit indtog på markedet, hvilket Le Klint også har gjort med deres Lamella Plafond 235 og 236. Det er en lampe som er monteret tæt på væggen med en flad bund. Navnet kommer af fransk hvor "Plat" betyder Flad og "Fond" betyder bund.

Vores sortiment giver dig frihed til at vælge mellem mange forskellige materialer og former. Sortimentet er bygget op omkring anerkendte lampeproducenter, som Le Klint, Lightyears, GUBI & Bestlite, Flos Scandinavia, Roomstore, &tradition, samt VIPP og Eleanor Home, der er nye i dette marked.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan også filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.