Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Vendia havesæt - Skagerak

 Skagerak  Skagerak
Enhedspris 13.496,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 ugers leveringstid

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Delbetaling
450 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 13.496 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 450 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 13.496 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
328/VENDIASÆT/

Info

Vendia stol og bord fra Skagerak er et fleksibelt, smart og komfortabelt sæt. Sættet består af 3 stole samt et bord i flot teak kvalitet.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Vendia stol og bord fra Skagerak er et fleksibelt, smart og komfortabelt sæt. Sættet består af 3 stole samt et bord i flot teak kvalitet.

På grund af dens størrelse er sættet ideelt til små steder, som den lille terrasse eller altanen.

Dimensioner:

Stol: B 41 x L 52,5 x H 82,5 cm (siddehøjde 45 cm)

Bord: Ø 75 x H 67 cm

Materiale:

Teak

Teak er uovertruffet til især udendørsmøbler og designs, som udsættes for større slitage i hverdagen, fordi det er en tæt og hård træsort med masser af naturlige olier og kernestoffer. Kernestofferne gør træet i stand til at modvirke råd, og de naturlige olier holder træfibrene sammen og forhindrer dermed revner og sprækker. Alt sammen giver træet en enestående holdbarhed og unik overflade, som patinerer fra mørk rødbrun til smukke sølvgrå nuancer over tid. Skagerak har arbejdet med teak siden 1980’erne og har derfor den fornødne ekspertise til udelukkende at udvælge de bedste træer fra premium plantager i Indonesien, Mellem- og Sydamerika.