Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

VIA Sofabord Pære - Eg Hvidolie / Blå

 Troels Hyldtoft Michelsen VIA CPH
Fra 4.695,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 4.695,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Flot hvidolieret egetræsbord med blå linoleumstop. Bordet er med sit simple udtryk, tidløst i sit design og nem at indrette med. Dette pæreformet og indretningsvenlige sofabord er en del af VIA bordserien fra den danske møbelproducent Via Cph. Serien består af både runde, ovale, pæreformede, ellipseformede og rektangulere borde, som alle fås i forskellige størrelser, træbehandlinger og farver.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Alsidigt og tidløst sofabord i flere størrelser fra VIA CPH

Flot hvidolieret egetræsbord med blå linoleumstop. Bordet er med sit simple udtryk, tidløst i sit design og nem at indrette med.

Dette pæreformet og indretningsvenlige sofabord er en del af VIA bordserien fra den danske møbelproducent Via Cph. Serien består af både runde, ovale, pæreformede, ellipseformede og rektangulere borde, som alle fås i forskellige størrelser, træbehandlinger og farver.

Bordene kan kombineres på kryds og tværs, så man kan lave små oaser af fine borde og mixe de mange farver toppladerne kan fås i. Mulighederne er mange og man kan sammensætte sit bord lige som man vil have det.

Dimensioner:

Lille: Ø82x58 x H41 cm.
Stor: Ø92x66 x H47 cm.

Materiale:

Massiv eg, hvidolieret

Top med blå linoleum