Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Vipp Badeværelsespakke - Hvid

 Morten Bo Jensen Vipp Design
God pris
Enhedspris 3.281,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 4.289,00 kr. Spar 1.008,00 kr.
Ca. 1-3 hverdages leveringstid
Bestillingsvare
84/VIPP/BADE/PAKKE

Info

Vipp pakke til badeværelset er fyldt med luksuriøse kvalitetsprodukter fra den danske producent Vipp. Pakken indeholder følgende: Vipp 9, 11 og 13.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Køb en samlet Vipp badeværelsespakke som indeholder ´9, 11, 13´ i hvid 

Vipp pakke til badeværelset er fyldt med luksuriøse kvalitetsprodukter fra den danske producent Vipp. Pakken indeholder følgende: Vipp 9, 11 og 13: 

Vipp 9:

Denne Vipp sæbedispenser er udstyret med en specialfremstillet pumpe, der gør dine toiletbesøg til en leg. Vipp er som sagt en dansk producent af møbler til badeværelset, som foruden sæbedispensere også har blandt andet toiletbørster og toiletspande i sortimentet. 

Sæbedispenseren her er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver en elegant og langtidsholdbar overflade. Pumpehovedet er en historie for sig selv, da denne som sagt er specialfremstillet og giver dig og familien en behagelig oplevelse ved hvert eneste tryk. 

Vipp 11:

Denne toiletbørste i hvid er en moderigtig toiletbørste fra den danske Vipp. Toiletbørsten her er fremstillet i kvalitetsmaterialer, samtidig med at selve holderen er udarbejdet i et stilrent design. Den danske producent Vipp har lavet mange luksuriøse og flotte produkter til badeværelset, hvorfor denne toiletbørste altså blot er én af mange. 

Vipp 13:

Du er garanteret et elegant og tidsløst design med en Vipp Pedalspand, som udover det flotte ydre også giver dig den nødvendige funktionalitet. Låget er udarbejdet i rustfrit stål, imens lukkemekanismen er udstyret med en dæmpende effekt, hvilket vil sige at låget lukker i en blød og lydløs bevægelse. Herudover er spanden udstyret med en gummiring der garanterer lufttæthed. 

Vipp 9: 

Højde: 13 x 8Ø cm., Vol. 400 ml

Vipp 11: 

Højde: 43,5 x 9Ø cm.

Udskifteligt Børstehoved

Vipp 13: 

Højde: 30 x 25Ø cm., 4 liter

Inkl. 1 rulle poser