Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Wegner Queen Chair med Clay 12 tekstil / Keder Max91 læder

 Hans J. Wegner Fredericia Furniture
Enhedspris 55.003,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 11-12 ugers leveringstid
Bestillingsvare
39/1010/CLAY12MAX91

Info

Wegner Queen Chair er en af Wegners mest elegante lænestole, beundret for sin sofistikerede konstruktion og skulpturelle æstetik. I lænestolen kommer Wegners innovative tilgang til design til udtryk. Designet er modigt, organisk og kunstnerisk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Dimensioner: Højde: 90 x Bredde: 92 x Dybde: 99 cm // Sædehøjde: 36 cm 
Materialer:  Clay 12 tekstil fra danske kvadrat i en beige nuance // Keder: Cognacfarvet Max anilin læder

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Wegner Queen Chair er en af Wegners mest elegante lænestole, beundret for sin sofistikerede konstruktion og skulpturelle æstetik.I lænestolen kommer Wegners innovative tilgang til design til udtryk. Designet er modigt, organisk og kunstnerisk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Den Majestætiske Queen lænestol er meget sammenlignelig med Ox Chair. De har store og næsten cylinderformede armlæn, en høj ryg, der hæver sig op over nakkeniveau, og et identisk understel, mens de også deler Ottoman med hinanden. Kun i designet af den øverste del af ryglænet adskiller de to stole sig.

Nogle vil mene at Wegner Queen er det feminine modstykke til Ox Chair. Den er storslået, markant og dominerende men med en mere rolig tilstedeværelse end sin mere maskuline modpart.

Som et perfekt punktum til Wegners to ikoniske lænestole, findes Wegner Ox Ottoman. Den minder om Ox Chair og Queen Chair og er understøttet af et forkromet stålstel, perfekt til afslapning.

Dimensioner:

Højde: 90 x Bredde: 92 x Dybde: 99 cm

Sædehøjde: 36 cm 

Materialer:

Formstøbt koldskum, fast betræk med keder ved arm og ryg, sokkel i forkromet stål.

Betræk: Clay 12 er tekstil fra danske kvadrat i en beige nuance, der består af 76% lærred, 21% bomuld og 3% polyester

Keder: Cognacfarvet Max anilin læder

Der er ikke mange danske arkitekter, der kan prale med at have stribevis af internationalt anerkendte værker - men det kan Hans Jørgen Wegner. Få arkitekter på hele den internationale scene kan faktisk siges at komme op på hans niveau, om det kommer til kvaliteten af de enkelte værker eller den samlede ankerendelse. Den store kvalitet af hans arbejde kan blandt andet ses ved, at han var en af de første, der modtog den prestigefyldte Lunningpris i 1951. Han modtog også i 1997 den ottende Internationale Design Award i Osaka, og han blev næsten samtidigt udnævnt til æresdoktor ved Londons eminente Royal College of Art.

Hans Jørgen Wegner startede sin karriere som snedker. Herefter blev han uddannet ved Københavns Kunsthåndværkerskole, hvor han var færdig i 1938. Ud fra denne basis arbejdede han med en lang række af forskellige værker, hvor han ud over møbler også har arbejdet med noget så forskelligt som lamper, sølvtøj og tapeter. Eksempler på, at han allerede tidligt blev betragtet som en virtuos, er, at han fra 1940 til 1943 designede møbler til rådhuset i Århus, og at han samtidig var blevet lærer hos Kunsthåndværkernes Møbelskole.

Hans mest kendte værker er nok lampen Hejsependel og den Runde Stol. Hejsependel produceres stadig i stor stil på trods af, at den for første gang blev fremvist i 1962; dens tidløse design holder nok aldrig op med at imponere. Den Runde Stol blev verdensberømt ved det, at den blev brugt af JFK og Nixon under en af deres tv-debatter under præsidentvalget, hvor stolen vakte opsigt med alle sine store æstetiske kvaliteter.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 40 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 40 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her.
(BENYTTES IKKE VED KØB I WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik
(IKKE TIL KØB I WEBSHOP)