Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Wegner Queen Chair med Hallingdal 110 tekstil / Keder Max91 læder

 Hans J. Wegner Fredericia Furniture
Enhedspris 51.335,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 26-28 ugers leveringstid

Info

Wegner Queen Chair er en af Wegners mest elegante lænestole, beundret for sin sofistikerede konstruktion og skulpturelle æstetik. I lænestolen kommer Wegners innovative tilgang til design til udtryk. Designet er modigt, organisk og kunstnerisk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Dimensioner: Højde: 90 x Bredde: 92 x Dybde: 99 cm // Sædehøjde: 36 cm 
Materialer: Hallingdal 65 i farve 110 er uldtekstil fra danske kvadrat i en lysegrå nuance // Keder: Cognacfarvet Max anilin læder

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Wegner Queen Chair er en de mest elegante lænestole fra Wegners store designkatalog. Den er beundret for sin sofistikerede konstruktion og skulpturelle æstetik.I lænestolen kommer Wegners innovative tilgang til design til udtryk. Designet er modigt, organisk og kunstnerisk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Stolen er her betrukket med Nanna Ditzels Hallingdal 65 tekstil, som er et uldtekstil der er bredt anvendt til danske designklassikere. Kombineret med detaljen med læderkeder i sammensyningerne, opnås der et elegant udtryk.

Den Majestætiske Queen lænestol har mange fællestræk med Ox Chair. De har store og næsten cylinderformede armlæn, og deres høje ryg, der hæver sig op over nakkeniveau, og et identisk understel. De deler ligeledes Ottoman med hinanden. Kun i designet af den øverste del af ryglænet adskiller de to stole sig.

Wegner Queen Chair fremstår som det feminine modstykke til Ox Chair. Den er storslået, markant og dominerende men med en mere rolig tilstedeværelse end sin mere maskuline modpart.

Ønsker du en skammel til, kan du sætte det perfekte punktum for afslapningen med Wegner Ox Ottoman. Den minder om Ox Chair og Queen Chair og er understøttet af et forkromet stålstel, perfekt til afslapning.

Dimensioner:

Højde: 90 x Bredde: 92 x Dybde: 99 cm

Sædehøjde: 36 cm 

Materialer:

Formstøbt koldskum, fast betræk med keder ved arm og ryg, sokkel i forkromet stål.

Betræk: Hallingdal 65 i farve 110 er uldtekstil fra danske kvadrat i en lysegrå nuance, der består af 70% ny uld og 30% Viskose.

Keder: Cognacfarvet Max anilin læder

Der er ikke mange danske arkitekter, der kan prale med at have stribevis af internationalt anerkendte værker - men det kan Hans Jørgen Wegner. Få arkitekter på hele den internationale scene kan faktisk siges at komme op på hans niveau, om det kommer til kvaliteten af de enkelte værker eller den samlede ankerendelse. Den store kvalitet af hans arbejde kan blandt andet ses ved, at han var en af de første, der modtog den prestigefyldte Lunningpris i 1951. Han modtog også i 1997 den ottende Internationale Design Award i Osaka, og han blev næsten samtidigt udnævnt til æresdoktor ved Londons eminente Royal College of Art.

Hans Jørgen Wegner startede sin karriere som snedker. Herefter blev han uddannet ved Københavns Kunsthåndværkerskole, hvor han var færdig i 1938. Ud fra denne basis arbejdede han med en lang række af forskellige værker, hvor han ud over møbler også har arbejdet med noget så forskelligt som lamper, sølvtøj og tapeter. Eksempler på, at han allerede tidligt blev betragtet som en virtuos, er, at han fra 1940 til 1943 designede møbler til rådhuset i Århus, og at han samtidig var blevet lærer hos Kunsthåndværkernes Møbelskole.

Hans mest kendte værker er nok lampen Hejsependel og den Runde Stol. Hejsependel produceres stadig i stor stil på trods af, at den for første gang blev fremvist i 1962; dens tidløse design holder nok aldrig op med at imponere. Den Runde Stol blev verdensberømt ved det, at den blev brugt af JFK og Nixon under en af deres tv-debatter under præsidentvalget, hvor stolen vakte opsigt med alle sine store æstetiske kvaliteter.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik