Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Wegner Queen Chair med Hallingdal 110 tekstil / Keder Max91 læder

 Hans J. Wegner Fredericia Furniture
Enhedspris 57.750,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 10-12 ugers leveringstid
Delbetaling
3.032 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 57.750 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.032 kr. Samlede kreditomk. 2.888 kr. Samlet tilbagebetaling 60.638 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
39/1010/HALL110MAX91

Info

Wegner Queen Chair er en af Wegners mest elegante lænestole, beundret for sin sofistikerede konstruktion og skulpturelle æstetik. I lænestolen kommer Wegners innovative tilgang til design til udtryk. Designet er modigt, organisk og kunstnerisk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Dimensioner: Højde: 90 x Bredde: 92 x Dybde: 99 cm // Sædehøjde: 36 cm 
Materialer: Hallingdal 65 i farve 110 er uldtekstil fra danske kvadrat i en lysegrå nuance // Keder: Cognacfarvet Max anilin læder

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Wegner Queen Chair er en de mest elegante lænestole fra Wegners store designkatalog. Den er beundret for sin sofistikerede konstruktion og skulpturelle æstetik.I lænestolen kommer Wegners innovative tilgang til design til udtryk. Designet er modigt, organisk og kunstnerisk, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Stolen er her betrukket med Nanna Ditzels Hallingdal 65 tekstil, som er et uldtekstil der er bredt anvendt til danske designklassikere. Kombineret med detaljen med læderkeder i sammensyningerne, opnås der et elegant udtryk.

Den Majestætiske Queen lænestol har mange fællestræk med Ox Chair. De har store og næsten cylinderformede armlæn, og deres høje ryg, der hæver sig op over nakkeniveau, og et identisk understel. De deler ligeledes Ottoman med hinanden. Kun i designet af den øverste del af ryglænet adskiller de to stole sig.

Wegner Queen Chair fremstår som det feminine modstykke til Ox Chair. Den er storslået, markant og dominerende men med en mere rolig tilstedeværelse end sin mere maskuline modpart.

Ønsker du en skammel til, kan du sætte det perfekte punktum for afslapningen med Wegner Ox Ottoman. Den minder om Ox Chair og Queen Chair og er understøttet af et forkromet stålstel, perfekt til afslapning.

Dimensioner:

Højde: 90 x Bredde: 92 x Dybde: 99 cm

Sædehøjde: 36 cm 

Materialer:

Formstøbt koldskum, fast betræk med keder ved arm og ryg, sokkel i forkromet stål.

Betræk: Hallingdal 65 i farve 110 er uldtekstil fra danske kvadrat i en lysegrå nuance, der består af 70% ny uld og 30% Viskose.

Keder: Cognacfarvet Max anilin læder