Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND HANS J. WEGNER LÆNESTOL

DELTAG HER

Y-stolen CH24 - Sortlakeret bøg/Naturflet

 Hans J. Wegner Carl Hansen & Søn
God pris
Enhedspris 3.345,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 4.520,00 kr. Spar 1.175,00 kr.
Ca. 6-8 ugers leveringstid
Bestillingsvare
27/CH24BOG/SORTMALET
Udstilllet i Brønshøj & Søborg

Info

Y-stolen, CH24, tegnet i 1949 af Hans J. Wegner har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950. En klar indikation af stolens tidløse design og berettigelse i dansk designhistorie som et af Wegners mest populære møbler nogensinde. Y-stolen understreger med sit forsprog også et af Wegners citater:

"En stol skal ikke have nogen bagside. Den skal være smuk fra alle sider og vinkler"

Få endnu mere komfort ved brug af en sædehynde.
Find sædehynde her >

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne spisebordsstol fra Carl Hansen & Søn er en klassiker indenfor dansk design Denne variant er i bøg og er blevet sortlakeret. Lakeringen giver en pæn sort overflade med glans uden åretegninger. Hvis du ønsker en sortlakeret CH24 med synlig årestruktur skal du se på CH24 Eg Sortlakeret.

Y-stolen går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Der er over 100 produktionsled med ægte håndarbejde, hvor sædet blandt andet er håndflettet af mere end 120 meter papirsnor.

Rygsøjlens nænsomme bøj er skabt ved hjælp af dampning, og sammen med den lige ryg og det helt horisontale sæde giver dette en afslappet og behagelig komfort.

Y-stolen, CH24, tegnet i 1949 af Hans J. Wegner har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950. En klar indikation af stolens tidløse design og berettigelse i dansk designhistorie som et af Wegners mest populære møbler nogensinde. Y-stolen understreger med sit formsprog også et af Wegners citater:

"En stol skal ikke have nogen bagside. Den skal være smuk fra alle sider og vinkler"