Kampagne
Tilbud

Y-Stolen CH24 - 110 års kampagne

Design: Hans J. Wegner

Special Price: 4.000,00 kr

Pris pr. stk. inkl. moms

Før: 5.304,00 kr Spar: 1.304,00 kr

De otte nye naturinspirerede nuancer fås eksklusivt fra 28. oktober til 31. december 2018. 


* Obligatoriske felter

Er udstilllet i Søborg

Praktisk info

  • Fri fragt i webshop
  • Ca. 3-5 ugers leveringstid
  • 30 dages returret i webshoppen
  • Ofte stillede spørgsmål - Klik
  • Sikker kort betaling 
  • Mulighed for indbæring af varer
  • Brug for hjælp? - 38262640
  • Vi er e-mærkede  

Be the first to review this product

Y-Stolen CH24 - 110 års kampagne

More Views

Beskrivelse

Y-stolen Kampagnepris 4000 kr. | 8 Nye Limited Edition Farver | Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn fylder 110-år den 28. oktober og i den forbindelse markeres jubilæet med lancering af Hans J. Wegners ikoniske Y-stol i otte nye Limited Edition farver. De otte nye naturinspirerede nuancer fås eksklusivt fra 28. oktober til 31. december 2018.

Y-stolen i de nye farver – samt i et udvalg af klassiske varianter – tilbydes i denne periode til en særlig kampagnepris: 4.000 kr. 

Y-stolen eller som stolen også kaldes CH24 er Wegners mest berømte design. Den karakteristiske Y-form i ryglænet på stolen sikrer god siddekomfort, stabiliserer det formspændte ryglæn og er årsagen til at stolen kaldes 'Y-stolen'. Stolen blev tegnet i1949 af Hans J. Wegner. Den har været i konstant produktion siden opstarten af denne i 1950, hvad der viser noget om, at den både er en tidløs fryd for øjet, men at den også har en stærk og vedvarende popularitet. Hvis du vælger Y-stolen - CH24, vælger du en stol, du med sikkerhed altid kan være stolt af og glad ved.

CH24 Y-stolen er med sit enkle design og de rene linjer et enestående eksempel på høj håndværksmæssig kunnen og kendskab til materialernes formåen. Det minimalistiske udtryk gør det svært at tro, at der er 100 arbejdsgange i fremstillingen af stolen. Det håndflettede sæde er lavet i 120 meter papirgarn. 

Produktspecifikationer

Dimensioner: 

Højde: 75 x Dybde: 55 x Bredde: 51 cm. Sædehøjde: 45 cm.

Materialer: 

Fremstillet i massivt Bøgetræ, vælg mellem følgende kampagne varianter: 

Eg - Sæbe, Sort malet, Olie 

Bøg - Sæbe, Sort malet 

Limited Edition Farver: 

Navy Blue 

Rosy Blush 

Russet Red 

Deep Burgundy

Oyster Grey 

Forest Green 

Midnight Blue 

Deep Olive 

Om designeren

Der er ikke mange danske arkitekter, der kan prale med at have stribevis af internationalt anerkendte værker - men det kan Hans Jørgen Wegner. Få arkitekter på hele den internationale scene kan faktisk siges at komme op på hans niveau, om det kommer til kvaliteten af de enkelte værker eller den samlede ankerendelse. Den store kvalitet af hans arbejde kan blandt andet ses ved, at han var en af de første, der modtog den prestigefyldte Lunningpris i 1951. Han modtog også i 1997 den ottende Internationale Design Award i Osaka, og han blev næsten samtidigt udnævnt til æresdoktor ved Londons eminente Royal College of Art.

Hans Jørgen Wegner startede sin karriere som snedker. Herefter blev han uddannet ved Københavns Kunsthåndværkerskole, hvor han var færdig i 1938. Ud fra denne basis arbejdede han med en lang række af forskellige værker, hvor han ud over møbler også har arbejdet med noget så forskelligt som lamper, sølvtøj og tapeter. Eksempler på, at han allerede tidligt blev betragtet som en virtuos, er, at han fra 1940 til 1943 designede møbler til rådhuset i Århus, og at han samtidig var blevet lærer hos Kunsthåndværkernes Møbelskole.

Producent

Carl Hansen & Søn - Ikonisk design igennem 110 år

Hos Carl Hansen & Søn er ikonisk design en kombination af enkelhed, æstetik og funktion, som bringes til live gennem dygtig bearbejdning af de bedste kvalitetsmaterialer.

De har i årenes løb fastholdt sit store fokus på at bevare danske designklassikere og samtidig udvide sortimentet i samarbejde med indflydelsesrige, nye designere. Deres  mål om at samle de bedste og mest ikoniske, moderne møbeldesign under ét tag og brand. 

De har altid haft en passion for at arbejde med de bedste designere og materialer – og for at respektere deres originale idéer.