Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Yksi Spisebordsstol - Fredericia Furniture

 Thau & Kallio Fredericia Furniture
Fra 5.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 5.495,00 kr. Spar 0
Delbetaling
289 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 5.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 289 kr. Samlede kreditomk. 275 kr. Samlet tilbagebetaling 5.770 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Sofistikeret og stramt look, giver denne stolpersonlighed og overraskende høj komfort. Den appellerer i særdeleshed til alle, der holder af skandinavisk design. Yksi er finsk og betyder nr. 1. Den har klassiske designelementer, som er blevet skærpet og optimeret for at gøre den endnu mere essentiel, uden at kompromisere komforten.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Y for form, Yksi for nr.1 - let spisebordsstol af Thau & Kallio for Fredericia Furniture

Sofistikeret og stramt look, giver denne stolpersonlighed og overraskende høj komfort. Den appellerer i særdeleshed til alle, der holder af skandinavisk design.

Yksi er finsk og betyder nr. 1. Den har klassiske designelementer, som er blevet skærpet og optimeret for at gøre den endnu mere essentiel, uden at kompromisere komforten.

Den vovede konstruktion består af to sæt ben, der tilsammen danner et omvendt Y, hvor et enkelt smalt ryglæn udgør ryg og armlæn, der nærmest ligger og svæver over selve sædet. Konstruktionen gør stolen overraskende let – både visuelt og i forhold til den konkrete vægt.

Yksi fås med en komfortabelt sædepolstring. Det er muligt at stable to stole for praktisk opbevaring, hvilket gør den til det perfekte valg til såvel private hjem som professionelle arbejdsmiljøer, cafeer og restauranter.

Designerens citat: "Yksi er designet med afsæt i de allerbedste håndværksteknikker, der sigter mod at optimere designet og æstetikken i en klassisk stol, så der opnås den mest simple kombination af stolens bestanddele overhovedet." – Thau & Kallio

Dimensioner:

Bredde: 55 cm x Dybde: 49 cm x Højde: 76 cm x Siddehøjde: 46

Materialer:

Vælg mellem:

- Eg Lak

- Eg Lak / Canvas 114 (Kvadrat, stofgruppe 2)

- Eg Sortlakeret

Kontakt webshoppen for bestilling af andre varianter