Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND ÆGGET LÆNESTOL - DELTAG HER

(VÆRDI KR. 49.836,-)

Mogensen Bænken 3171 af Børge Mogensen

 Børge Morgensen Fredericia Furniture
Fra 24.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 24.995,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Børge Mogensens spisebænk 3171 er en super elegant bænk til den kvalitets- og modebevidste forbruger. Møblet bliver produceret af Fredericia Furniture, så står du og mangler en bænk til køkkenet, udestuen eller et hvilket som helst andet rum derhjemme, kan du med god grund overveje bænken her.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

3171 bænk af Børge Mogensen til den modebevidste 

Børge Mogensens spisebænk 3171 er en super elegant bænk til den kvalitets- og modebevidste forbruger. Møblet bliver produceret af Fredericia Furniture, så står du og mangler en bænk til køkkenet, udestuen eller et hvilket som helst andet rum derhjemme, kan du med god grund overveje bænken her. Udarbejdet i robuste materialer og med det minimalistiske og enkle for øje får du nemlig en bænk, der passer til stort set alle indretninger og rum. 

De robuste og slidstærke materialer sikrer din bænk imod hverdagens strabadser, hvilket endnu engang understreger at denne bænk, model 3171, passer ind i alle husets rum. Designeren bag er danske Børge Mogensen, som har høstet store roser for hans enkle design og holdbare udgangspunkt. 

Bænken her er primært konstrueret i massiv eg, hvilket igen understreger Børge Mogensens tilgang til høj kvalitet. Sædet på bænken produceres i stof eller læder, alt afhængig af hvilket materiale du foretrækker. På denne måde får du også indflydelse på bænkens udseende, da du både kan vælge imellem ovenstående polstringer samt diverse overfladebehandlinger.

Kombiner evt. 3171 med Børges J39 stole rundt om et shaker bord, så har du et spisearrangement i top design og kvalitetshåndværk! 

Mål: 

Bredde: 170 x Dybde: 48 x Højde: 76 cm.

Materialer:

Bænken fås i Eg - Variation af enten lys olie, røget eller sæbe.

Sædet fås i stof eller læder i forskellig farve og kvalitet.