Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

A-Chair Model 6542 - Stål - Jens Risom

 Jens Risom Fredericia Furniture
Enhedspris 27.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 10-12 ugers leveringstid
Delbetaling
1.470 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 27.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.470 kr. Samlede kreditomk. 1.400 kr. Samlet tilbagebetaling 29.399 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
17/6542A-CHAIRSUN717

Info

A-Chair er designet i 1961, og er et stilfuldt og tidløst design med vægt på komfort samt en skulpturel A-formet ramme i ryggen, der fungerer som signaturdetalje

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Jens Risom var en del af den gyldne generation af designere under den danske modernisme og var en af de første til at introducere skandinavisk design i USA.

I New York fik han hurtigt skabt sig et navn, og hans strømlinede designs blev i eftertiden kendt for deres simple formsprog og stilmæssige røde tråd.

Udgangspunktet var et nordisk fokus på funktion og materialer, som han blandede med referencer til amerikansk modernisme i et elegant udtryk, som afspejlede Danmarks passion for kunsthåndværk og præferencer for simple, fornuftige og funktionelle designs.

I dag opfattes Risoms designs som moderne klassikere, som indgår i permanente samlinger på ledende designmuseer herunder New Yorks Museum of Modern Art / MoMa og Cooper-Hewitt National Design Museum.

Nu er Jens Risom også en del af Fredericias portefølje af førende designere, sammen med hans tidligere klassekammerater Hans J. Wegner og Børge Mogensen, hvis arbejde blev grundstenen til Fredericia.

A-Chair er designet i 1961, og er et stilfuldt og tidløst design med vægt på komfort samt en skulpturel A-formet ramme i ryggen, der fungerer som signaturdetalje. A-Chair har et karakteristisk design, der kan tilpasses og versioneres efter behov med base i valnød, eg, sortlakeret eg, stort stål eller mat krom.

Dimensioner:

Bredde: 82 x Dybde: 76 x Højde: 88 cm

Sædehøjde: 42 cm

Materialer:

Polstring: Kvadrat tekstilet Sunniva 717, Lysegrå (Som vist)

Stel: Sortlakeret stålstel (Som vist på fritlagt billede)

Stolen fås med tekstil eller læder

Stellet kommer i Sortlakeret Stål eller Mat krom. Stolen findes også i en variant med Træstel; se JR6540.

Kontakt os for bestilling af anden polstring eller stel end den viste model.