Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Auping Essential Dobbeltseng - Inizio madras

 Auping Auping
29.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 29.995,00 kr. Spar 0
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os
Delbetaling
1.575 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 29.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.575 kr. Samlede kreditomk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetaling 31.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Vælg mellem:

Bredde: 160, 180 eller 200 cm

Længde: 200 eller 210 cm

Højde: 48 eller 55 cm inkl. madras

Madras: Blød, Medium eller Hård

Prisen gælder madras, bund og sengeramme eksl. hovedgærde og natbord

 

Ønsker du at købe denne seng eller prøve liggekomforten, bedes du ringe til vores butik i Søborg eller bestille en tid til en detaljeret gennemgang af sengen.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Ramme:

Essential er med sit skandinaviske design en bæredygtig seng, som kan genanvendes 100%. Den moderne skandinaviske formgivning er gennemført helt ned til de tilspidsede ben. De stilrene, minimalistiske former for Essentials robuste aluminiumsramme skaber ro i ethvert soveværelse. Desuden er sengerammen særledes bæredygtig, da den er fuldt ud demonterbar, genanvendelig og fremstillet af 87% genanvendt aluminium. Sengerammen pulverlakeres i 10 flotte farver på Aupings egen fabrik i Deventer i Holland.

 

Bund:

Aupings plane sengebunde har tværspændte spiraler, der giver fremragende ventilation og støtte som følge af den åbne struktur. Strukturen er 80% åben og ventilerer bedre end nogen anden seng. Spiralnetbunden har 10.000 støtte punkter, som sikrer optimal komfort i rigtig mange år. Spiralbunden er lavet i hærdet stål i høj kvalitet og de laves også på Aupings egen fabrik i Deventer i Holland.

 

Madras:

Auping Inizio er det ideelle valg til dig, der ønsker Auping kvalitet til en skarp pris. Denne bløde madras med 3 zoner støtter skuldre, talje og hofter, så din ryg kommer til at ligge i en behagelig, naturlig stilling. De unikke asymmetriske DPPS®-pocketfjedre i Inizio madrassen giver en fleksibel følelse og den rigtige støtte i enhver sovestilling. Auping Inizio har en lynlås og et vaskbart topbetræk. Topbetrækket kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Dette er ideelt for personer med støvmideallergi. Eller hvis du blot kan lide en dejlig frisk seng.