Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Aura Model 1 - Konsolbord

 Angel Martí & Enrique Delamo Treku
God pris
Enhedspris 21.923,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 28.106,00 kr. Spar 6.183,00 kr.
Ca. 8-10 ugers leveringstid
Delbetaling
1.151 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 21.923 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.151 kr. Samlede kreditomk. 1.097 kr. Samlet tilbagebetaling 23.020 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
496/AURAMODEL1

Info

Aura-kollektionen fra spanske Treku, består primært af skænke og møbler til stuer og spisestuer. Designet trækker tråde fra fortidens minimalisme og bære præg af designkulturen i de nordiske lande, som forstår at kombinere tradition og naturlighed med modernitet. Resultatet er et stilrent udtryk, der afgiver en meget moderne aura. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Aura-kollektionen fra spanske Treku, består primært af skænke og møbler til stuer og spisestuer. Designet trækker tråde fra fortidens minimalisme og bære præg af designkulturen i de nordiske lande, som forstår at kombinere tradition og naturlighed med modernitet. Resultatet er et stilrent udtryk, der afgiver en meget moderne aura. Metal- og træbenene designet specielt til kollektionen forstærker det retro og tidløse look. Der er kælet for finishen og materialerne, hvilket afspejler sig i det færdige møbel. 

Dimensioner:

L132 x H106 x D47


Materialer:

Lakeret MDF i farven KAI black og ochre. Stel i pulverlakeret stål, farve KAI black.

Skuffedelen indeholder to skuffer med push funktion, greb er blot til pynt.

Ønskes der ændringer eller andre opstillinger end dem vi har vist i webshoppen, kan man kontakte vores forretning i Søborg og høre nærmere om mulighederne.

 

BEMÆRK! 
De enkelte moduler leveres samlet og klar til at sætte i korpus. Korpus og stellet leveres fladtpakket for at kunne transportere møblet sikkert (til gengæld leveres top, bund og bagbeklædning i fuld længde). Korpus og stel skal således samles ved hjælp af en helt almindelig stjerneskruetrækker (medfølger ikke) og medfølgende samlevejledning samt skruer.

Låger og skuffer er med "push"-funktion (skydelåger undtaget). Alle greb er således udelukkende for det visuelle udtryks skyld.