Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Aura Model 16 - Skænk

 Angel Martí & Enrique Delamo Treku
God pris
Enhedspris 29.174,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 37.403,00 kr. Spar 8.229,00 kr.
Ca. 8-10 ugers leveringstid
Delbetaling
1.532 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 29.174 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.532 kr. Samlede kreditomk. 1.459 kr. Samlet tilbagebetaling 30.633 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
496/AURAMODEL16

Info

Aura-kollektionen fra spanske Treku, består primært af skænke og møbler til stuer og spisestuer. Designet trækker tråde fra fortidens minimalisme og bære præg af designkulturen i de nordiske lande, som forstår at kombinere tradition og naturlighed med modernitet. Resultatet er et stilrent udtryk, der afgiver en meget moderne aura. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Aura-kollektionen fra spanske Treku, består primært af skænke og møbler til stuer og spisestuer. Designet trækker tråde fra fortidens minimalisme og bære præg af designkulturen i de nordiske lande, som forstår at kombinere tradition og naturlighed med modernitet. Resultatet er et stilrent udtryk, der afgiver en meget moderne aura. Metalbenene, designet specielt til kollektionen, forstærker det luftige og tidløse look. Der er kælet for finishen og materialerne, hvilket afspejler sig i det færdige møbel. 

Dimensioner:

L260 x H52 x D47


Materialer:

Boks i valnød finér. Ramme og låger i KAI black finér og pulverlakeret stålstel.

To skuffer i venstre side. Der er ikke hylder bag lågerne.

Ønskes der ændringer eller andre opstillinger end dem vi har vist i webshoppen, kan man kontakte vores forretning i Søborg og høre nærmere om mulighederne.

 

BEMÆRK! 
De enkelte moduler leveres samlet og klar til at sætte i korpus. Korpus og stellet leveres fladtpakket for at kunne transportere møblet sikkert (til gengæld leveres top, bund og bagbeklædning i fuld længde). Korpus og stel skal således samles ved hjælp af en helt almindelig stjerneskruetrækker (medfølger ikke) og medfølgende samlevejledning samt skruer.

Låger og skuffer er med "push"-funktion (skydelåger undtaget). Alle greb er således udelukkende for det visuelle udtryks skyld.