Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Badeværelse

Retur til accessories
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du en oversigt over alt vores tilbehør til badeværelset.

Eksklusiviteten er ikke forbeholdt hjemmets opholdsrum, men den er særdeles også tilstede på badeværelset. Med mærker som Vipp, Montana og Skagerak i huset, kan vi tilbyde et bredt udvalg af kvalitetstoiletartikler.

Vipp er garant for et elegant og tidløst design, der også excellerer funktionelt. Tag deres pedalspand, der er ren luksus. Den er især populær hos tandlæger som den oprindeligt også var specieltdesignet til. Tandklinikker skal nemlig have en spand der lukker tæt, hvilket en gummiring som denne pedalspand er udstyret med, sørger for. Udover at kunne prale af lufttæthed, er den også produceret i rustfrit stål og har soft-close lukkemekanisme, så den lukker i en blød og lydløs bevægelse.

Designfilosofien bag spanden, går igen i Vipps andre produkter, hvor design, materialer og funktionalitet spiller i smuk harmoni. Deres produkter er designet til at være perfekte. Så bortset fra at nogle varianter fås i hvid og sort og kan fås med og uden ophæng, er det ikke nødvendigt at lave flere varianter. F.eks. laves der kun et vandarmatur, en toiletbørste, en tandbørsteholder, en sæbedispenser, en bruseskraber, en toiletrulleholder, en håndklædestang, en container til nips, et spejl, en sæbeskål etc.

Montana er et navn der ringer en klokke hos de fleste og det er fordi de forstår at lave flotte og funktionelle møbler, der kan bruges i alle mulige sammenhænge og i alle husets rum. På badeværelset byder de bl.a. på vaske, skabe, spejle og hylder. 

Bemærk at mange produkter fås i flere varianter, og ikke nødvendigvis kun er tiltænkt til brug i dit badeværelse.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.