Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Biopejse i lejligheder

Retur til artikler om biopejse

Har du en kold lejlighed, eller savner du bare varmen fra en pejs? Så findes der en god løsning. Det er ikke altid at en lejlighed har en skorsten, og derfor er det ikke altid at man kan få en pejs der anvender brænde. Heldigvis findes der et alternativ til brændeovnen – et alternativ der gør at du nemt kan få en pejs til din lejlighed.

Med en biopejs slipper du for at etablere en skorsten hvilket ofte er umuligt i en lejlighed – og det gør pejsen til et perfekt alternativ.

En biopejs brænder på bioethanol hvilket giver en ren afbrænding. Slutproduktet er varme samt en minimal mængde kultilte og vanddamp, modsat brændeovnen er der ingen farlige partikler eller dampe du bør bekymre dig om.

Idet en biopejs har en ren afbrænding behøver du ikke bruge din tid på at gøre rent – pejsen sviner nemlig slet ikke. Der er hverken sod eller aske at se i lejligheden, og en biopejs kan nemt gøres rent med en karklud og rustfri stål rens hvis pejsen er udført i dette materiale.

Pejse til lejligheder

For at give dig en ide om de forskellige pejse du kan få til lejligheden deler jeg her tre flotte biopejse. Pejsene illustrerer godt de tre forskellige grupper der findes, nemlig:

  • - Væghængte biopejse
  • - Gulvpejse
  • - Lofthængte biopejse
  • - Indbyggede pejse

 

Nedenfor finder du et par eksempler på populære modeller:

 

New York Plaza – en væghængt pejs

Har du plads på væggen så er en væghængt biopejs som edge måske noget for dig. De væghængte modeller monteres typisk på ophæng som man kender fra fladskærms tv, og de kræver ikke meget for at blive monteret. Der er en sikkerhedsafstand til gardiner, billeder og tilsvarende på 1 m – og vi anbefaler selvfølgelig ikke at du hænger et tv over pejsen.

 

 

Globe – en flot gulvpejs

Er der ikke nok vægplads kan en pejs til gulvet være en rigtig god løsning. Der skal intet installeres, og der er ingen krav til underlaget udover at det skal være stabilt så pejsen står sikkert. Fordelen ved gulvmodellerne er at du kan flytte rundt på dem hvis du ønsker at ændre din indretning. Du kan selvfølgelig også tage pejsen med ud på altanen sålænge det ikke er en permanent plads (de har ikke godt af regn).

Hvad med en pejseindsats?

Har du lige stedet til en pejseindsats kan det også være en fantastisk måde at få ild ind i hjemmet. Du kan enten lave en pejseindsats som gennemgående mellem to rum, eller som den traditionelle løsning hvor den kun er åben fra en side.

Pejseindsatse kræver typisk lidt mere installation, men med biopejse er det pludselig blevet meget nemmere at få en pejseindsats.

 

 

Væghængte biopejse Se vores store udvalg af væghængte biopejse fra. bl.a. Vauni og Decoflame Fritstående biopejse Se vores mange fleksible biopejse som frit kan placeres efter ønske. Indbyggede biopejse Få et overblik over vores biopejse til indbygning i væggen her. Løse brandkar til bioethanol Se de simple løsninger til en eksisterende pejs her.