Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Bestlite BL9 Medium Pendler - GUBI

 Robert Dudley Best GUBI & Bestlite
God pris
2.099,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 2.999,00 kr. Spar 900,00 kr.
Vejl. salgspris 2.999,00 kr. Spar 900,00 kr.

Info

Denne loftslampe er en del af en meget anerkendt serie af designklassikere fra Bestlite. Lamperne udmærker sig ved at være meget stilrene og samtidig af rigtig god kvalitet. BL9 pendel har et meget tidsløst design, og bærer slet ikke præg af at være designet for mere end 80 år siden. Den har på trods af det enkle og elegante design samtidig en stor skulpturel funktion, og pynter lige meget hvor man placerer den. 

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Denne loftslampe er en del af en meget anerkendt serie af designklassikere fra Bestlite. Lamperne udmærker sig ved at være meget stilrene og samtidig af rigtig god kvalitet.

BL9 pendel har et meget tidsløst design, og bærer slet ikke præg af at være designet for mere end 80 år siden. Den har på trods af det enkle og elegante design samtidig en stor skulpturel funktion, og pynter lige meget hvor man placerer den.

Man kan bruge den i køkkenet eller over sofabordet, såvel som på arbejdspladsen, hvor den vil tilføre alle stederne et varmt og intensivt lys.

Lampefatningen er lavet af krom, mens selve skærmen er lavet af pulverlakeret metal. Hvad farven angår, så er der adskillige muligheder for at vælge en farve, som passer lige til det rum, hvor man har i sinde at anvende lampen.

21Ø cm.