Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

BM5568 Dækstol inkl. hynde - Teak - Børge Mogensen

 Børge Mogensen Carl Hansen & Søn
Tilbud
Enhedspris 4.721,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms Vejl. salgspris 6.295,00 kr. Spar 1.574,00 kr.
Ca. 3-5 hverdages leveringstid
På lager
27/BM5568DECKTEAK
Udstilllet i Søborg

Info

Børge Mogensens Dækstol, BM5568, der oprindeligt blev udviklet til den danske designers private altan i 1960erne, relanceret i 2020 af Carl Hansen & Søn. Med dens sammenklappelige funktion, skråtstillede stel i ubehandlet FSC®-certificeret teaktræ og tilhørende hynde har dækstolen et imødekommende, ærligt og tilbagelænet udtryk. Dækstolen leveres inklusiv hynde.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Med dens klart aflæselige design og funktion er Børge Mogensens Dækstol ikke blot et møbel, der skal beundres på afstand. Det FSC®-certificerede teaktræsdesign indbyder til at sidde ned og slappe af udendørs takket være trælamellernes konstruktion, der er spændt i en kurve, som naturligt følger kroppen.

Den funktionelle og fleksible stol er udført i et skråtstillet design med høj komfort og et generøst, tilbagelænet sæde samt en støttende hynde. Stolen kan let flyttes hen i solen, og når den ikke er i brug, kan den klappes sammen og pakkes væk eller hænges på væggen som et dekorativt element.

Som med alle Børge Mogensens møbeldesign kombinerer BM Dækstolen funktionel styrke med naturlige materialer og en tidløs æstetik. Omhyggelige håndværksdetaljer bærer præg af designerens baggrund som møbelsnedker og trækker samtidig stilistiske tråde til de amerikanske Shakere og det 19. århundredes engelske møbelkunst.

Dimensioner:

H: 89 cm, B: 60,5 cm, D: 93,5 cm
Sædehøjde: 32,5

Materiale:

Teaktræ