Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

JAB tæpper

Retur til brands
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Den tyske familievirksomhed JAB, grundlagt af Josef Anstoetz Bielefeld, har solgt kvalitets-tekstiler siden 1946. JAB producerer blandt andet luksuriøse tæpper i mange flotte farver.  Alle tæpperne laves i specialmål ned til den sidste centimeter, og du kan derfor få ligepræcis det tæppe, der passer til din personlige stil og indretning.

Høje kvalitetskrav

JAB tæpper har høje kvalitetskrav i forhold til materiale, udseende og holdbarhed. Netop kvalitet er særligt vigtigt, når det gælder løse tæpper, fordi gulvtæpper bruges mange gange dagligt. De skal derfor kunne holde til at blive brugt hver dag året rundt i mange år frem.

Udover at være i høj kvalitet, er tæpperne fra JAB også dekorative og indbydende i deres udtryk. JAB har i mange år leveret tekstiler til luksuriøse hoteller, og det er netop det look, deres gulvtæpper giver; luksuriøsitet.

Vores JAB tæpper findes i et bredt udvalg af elegante farver og materialer - lige fra lysegrå og rosa til mørke farver som eksempelvis sort og navyblå. Derudover kan du vælge mellem alcantara og overlock kant med hvert sit stilfulde udtryk. 

Bemærk, vi anbefaler brug af tæppeunderlag under løse tæpper for at mindske slitage og for at undgå at tæppet skrider på gulvet. Find tæppeunderlag her >