Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Linie Design

Retur til brands
Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Om Linie Design

Linie Design er et dansk designfirma, der blev grundlagt i 1980. Som den største udvikler og grossist af håndlavede tæpper i Nordeuropa er elegante farver og fremragende materialer en del af vores hverdag.

Tradition er et nøgleord, både når det kommer til nordisk design og unikt håndværk. Alle vores tæpper er designet af anerkendte skandinaviske designere og håndlavet af indiske kunsthåndværkere, der har videreført deres evner gennem generationer.

Et moderne, nordisk look er flettet ind i alle vores designs, skønt vi konstant omformer, omdefinerer, genopfinder og rekombinerer i jagten på det nytænkende udtryk. Resultatet taler for sig selv: Vores tæpper er bestsellere i mere end 60 lande! Vi tilbyder en meget fleksibel logistisk opsætning, og takket være vores høje købsvolumen og dybdegående markedskendskab tilbyder vi meget konkurrencedygtige priser i alle kategorier.

Filosofi

Først og fremmest er vi betaget af smukke ting. Nordiske rødder definerer vores designtænkning. Kvalitet og æstetisk enkelhed er grundlæggende for alt, hvad vi gør, og vi udforsker konstant nye materialer, metoder, mønstre og ideer.

Vi er afhængige af vores viden om vævning, materialer og marked. Vi arbejder sammen med højt kvalificerede produktionssteder, nogle af de bedste skandinaviske designere og kvalificerede forhandlere over hele verden. Sammen skaber vi dynamiske produkter efterfulgt af vækst og succes.

Vores vision er at fylde hjem over hele verden med skønhed. Derfor er vores smukke tæpper kendetegnet ved æstetisk charme, høj kvalitet og fantastisk funktionalitet. Professionalisme, ærlighed, upretentiøsitet og kundefokus er nøgleord i vores forretning.

Social ansvarlighed

Vores adfærdskodeks udtrykker vores holdning til menneskerettigheder, menneskers sikkerhed og sundhed såvel som det lokale miljø. Det gælder for alle produktionssteder - nedenfor finder du et uddrag.

Vores adfærdskodeks forbyder os at handle med nogen, der benytter børnearbejde. Alle børn skal beskyttes mod økonomisk udnyttelse. Vi ønsker, at de skal uddannes og ikke udsættes for noget, der kan skade deres fysiske, mentale, åndelige, moralske eller sociale udvikling.

Vi accepterer heller ikke tvangsarbejde eller brug af ulovlige begrænsninger. Mennesker har brug for retfærdige og klare kontrakter, og selskabsstraf, mental eller fysisk tvang eller enhver form for misbrug eller ydmygelse af medarbejdere er naturligvis ikke tilladt.

Blandt alle vores etiske standarder understreger vi også, at man undgår engagement i enhver form for forskelsbehandling på grund af køn, religion, race osv. Folk skal ansættes på grundlag af deres arbejdsevne og færdigheder.

At tage sig af mennesker, der er engageret i vores produktion, betyder også at sikre et sundt arbejdsmiljø. Vores adfærdskodeks dikterer passende sanitære faciliteter, adgang til drikkevand og et konstant fokus på arbejdernes sikkerhed.

CARE & FAIR

CARE & FAIR er et verdensomspændende brancheinitiativ inden for den europæiske tæppehandel. Som medlem af organisationen hjælper vi med at bekæmpe ulovlig børnearbejde og forbedre levevilkårene for tæppe-arbejdede og deres familier i Indien, Nepal og Pakistan.

På nuværende tidspunkt støtter CARE & FAIR 10 skoler, 6 voksenuddannelsescentre og 3 dagplejecentre i Indien. Siden midten af ​​2008 har vi sponsoreret en af ​​skolerne - Linie Design School. Vi betaler alle driftsudgifter for at sikre, at mere end 360 indiske elever kan gå i skole hver dag. På denne måde giver vi den næste generation en mere sikker fremtid.

Desuden understøttes Women Empowerment-programmet aktivt af CARE & FAIR. Siden 2002 har mødre og ældre søstre til skolebørn i nogle af CARE & FAIR-skolerne (inklusiv Linie Design School) fået muligheden for at tilegne sig grundlæggende viden om læsning, matematik og skrivning. Derudover undervises de i sy- og syningskompetencer, der gør dem i stand til at fremstille produkter til salg på markedet eller bruge dem til deres egne familier.

Bæredygtig produktion

Vi ønsker, at klimagasserne reduceres til et minimum. Derfor forventer vi, at vores produktionssteder producerer i henhold til miljølovgivningen og under hensyntagen til det lokale miljø. Produktionsaffald skal håndteres på en miljømæssig god og sikker måde, og udledning fra produktion til det ydre miljø skal kontrolleres.

For at sikre, at alle relevante miljømæssige love overholdes, lever vi op til EU-direktivet REACH.