Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Bykato S3 skab - eg sæbe m. hvid front

 ByKATO Andersen Furniture
Enhedspris 29.950,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 3-5 dages leveringstid

JULEGAVER KØBT I NOV./DEC. KAN RETURNERES I HELE JANUAR 2024

Delbetaling
999 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 29.950 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 999 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 29.950 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
01/S3EG/HVIDE

Info

S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

S3 Opbevaringsmøbel i eg sæbe med hvide fronter fra Andersen Furniture 

S3 er tredje skud på stammen af byKATO-designede opbevaringsmøbler. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har samtidig fået tilført et nutidigt strejf af modernisme. Resultatet er blevet en interessant fusion af nyt og klassisk design, der samtidig giver en lang række opbevaringsmuligheder. Det funktionelle møbel har således både skuffer og låger, og det kan derfor bruges til at opbevare alt fra porcelæn og service til spil, vaser m.m.

Ligesom S1 sideboard og S2 reolerne er også S3 skabt med afsæt i det gode, klassiske snedkerhåndværk. Skabet er produceret i massivt træ med tapsamlinger, drejede ben med messingkraver og skufferammer, ligeledes i massivt træ. 

Mål: B:131 cm x D: 43 cm x H: 132 cm. Benene er monteret med stillesko.

Materiale: Fås i massivt eg eller valnød med tapsamlinger, drejede ben med massingkraver samt skufferammer i massivt træ.

Front: Fås i hvid eller flerfarvet.