Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Vipp494 Cabin Spisebord - Ø130

 Morten Bo Jensen Vipp Design
37.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 37.495,00 kr. Spar 0
Produktet kan ikke købes online.
Kontakt os
Delbetaling
1.969 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 37.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.969 kr. Samlede kreditomk. 1.875 kr. Samlet tilbagebetaling 39.370 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

LEVERING AF DETTE BORD LADER SIG KUN GØRE PÅ SJÆLLAND OG KOSTER 3.000 KR. DA DET KRÆVER 3-4 FLYTTEFOLK OG INDEBÆRER EN VÆSENTLIG RISIKO. LEVERING INKLUDERER INDBÆRING, UDPAKNING, SAMLING OG EMBALLAGE MED RETUR.
Læs mere om leveringsforbehold i Produktspecifikationer.

Det runde Cabin bord er et mellemstørrelse bord til spisestuen eller køkkenet. Bordet har en base af solid, olieret lys eller mørk eg med en bordplade af marmor.

Se beskrivelse af marmor under specifiktationer.

BEMÆRK! Vi anbefaler som minimum levering med indbæring grundet pladens vægt. Transport af pladen skal ALTID ske hvor pladen er oprejst.

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Det runde Cabin bord er en del af Cabin serien, en kollektion af møbler fremstillet af naturlige materialer. Serien består af en trio af komplementære designs; en stol og et rundt bord.

En mørk eller lys base i eg samt et udvalg af unikke marmorbordplader gør Cabin bordet nem at tilpasse enhver personlig og æstetisk præference.

Bordet er lavet af holdbare, naturlige materialer, som kan vare ved i generationer. Den runde form skaber rum til samtale og minder gennem dagligdagens brug.

Se beskrivelse af marmor under specifiktationer.

BEMÆRK! Vi anbefaler som minimum levering med indbæring grundet pladens vægt. Transport af pladen skal ALTID ske hvor pladen er oprejst.

Dimensioner:

Bordplade: Ø130 cm

Base: Ø43,5 x H73 cm

Materialer:

Marmor i Lys Grå eller Lys Beige

 

Beskrivelse af marmor:

Marmor er et naturligt materiale, der ganske enkelt ser ud som det er blevet til. Derfor kan marmoret bære præg af naturlige mærker såsom:

- Sandhuller, glasårer og porøsiteter i overfladen.

- Kalkpletter der ser ud som knuste krystaller og stammer fra åbnevandårer i stenen, hvor kalken fra vandet har bundfældet sig.

- Mørke områder/årer (forårsaget af mineralforekomster).

- Fossilrester

Bemærk: Naturlige markeringer i marmor er karakteristika, ikke fejl, og er således ikke gyldige som grund til reklamation.

VIGTIGT: Marmor er IKKE resistent over for syre. Hvis syreholdige genstande har plettet din bordplade anbefales Stone-Wash behandling, men vi kan ikke garantere fuldstændig pletfjerning. Våde genstande såsom vaser eller glas kan efterlade pletter på bordpladen. For at forhindre dette anbefaler vi at bruge glasbrikker eller en tør klud til at fjerne eventuelle resterende væsker med det samme.

Leveringsforbehold:

Bordet kan kun købes med 'Totallevering', der inkluderer levering, udpakning, samling og emballage med retur.
Da vi kun tilbyder Totallevering på Sjælland, skal man derfor selv arrangere transport, hvis levering skal ske i andre egne af Danmark.

Vi tager ekstraordinært 3.000 kr. for denne opgave, da bordet vejer 120 kg og kræver 3-4 flyttefolk at levere, samt indebærer en væsentlig risiko for skadepådragelse af varen eller ejendommen.

Der tages forbehold mod svært tilgængelige leveringsforhold. Er der behov for kran eller andet hjælpeudstyr, udover det sædvanlige, vil omkostningerne til dette blive lagt oveni de 3.000 kr.