Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Calmo Sofa 80 - 3 pers. L250cm - Sort Metal / Ruskin 10

 Hugo Passos Fredericia Furniture
Enhedspris 42.915,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 7-9 ugers leveringstid
Delbetaling
2.254 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 42.915 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.254 kr. Samlede kreditomk. 2.146 kr. Samlet tilbagebetaling 45.061 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
17/5623CALMO80RUSKSO

Info

Udtrykket er rent og enkelt i denne store 3-pers. sofa, hvor lige linjer mødes med diskrete runde former. Bløde hynder og et underspillet elegant udtryk gør looket fuldendt.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Nutidig, behagelig og fleksibel. Det er bare nogle af de kvaliteter, man vil opleve i Calmo. Et sofakoncept drevet af ideen om at gøre hjemmet personligt og et rart sted at være. Udtrykt i en underspillet æstetik, der oser af elegance.

Seriens enkle design tager udgangspunkt i mødet mellem rene linjer og diskrete runde former. Går du helt tæt på, vil du opdage den diskrete, næsten usynlige søm, som smyger sig smukt fra indersiden til ydersiden af armlænet og slutter på bagsiden af sofaen. En spændende signaturdetalje, der, ligesom sofaseriens robuste konstruktion, eksklusive materialer og vedvarende komfort, afspejler Fredericias ulastelige håndværk.

Med det som base, lægger Calmo-serien op til, at man kan tilføje, udvide og ændre, som man vil. Vælg betræk fra Fredericias brede vifte af high-end tekstiler, som hver især har sin egen tonalitet og stoflighed. Og tilføj måske en eller flere af de specialdesignede puder i 100 % dun, der giver kompromisløs komfort i mange år frem. Udover forskellige sofastørrelser at vælge imellem med ben i enten stål eller massiv eg, kan du også vælge at tilføje en chaise longue i hver side eller bare den ene. Har du godt med plads rummer serien derudover både lænestol og ottoman.

Så hvad enten Calmo er tænkt som et enkeltstående møbel eller flere i grupper, lægger serien op til et individuelt, personligt sofamiljø. Kort sagt, Calmo er designet, så det er dig, der bestemmer. Et moderne bud på et fleksibelt sofakoncept med et hav af muligheder.

Dimensioner:

Længde: 250 x Dybde: 90 x Højde: 75,5 cm

Siddehøjde: 41 cm

Materialer:

Stof: Ruskin 10, Romo

Stel: Sortlakeret, 80 Metal base

 

Sofaen fås også i læder og mange andre farver end den viste, samt valg af matkrom stel.

Kontakt os for bestilling af sofaen med anden polstring eller stel.