Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

CH30 Wegner - Carl Hansen & Søn

 Hans J. Wegner Carl Hansen & Søn
Fra 6.310,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 6.310,00 kr. Spar 0
Only %1 left

Info

Det organiske formsprog og det exceptionelle håndværk kan ses i en lang række detaljer, som det raffinerede snedkerarbejde i de korsformede dækpropper på rygstykket samt ryggens tilspidsede form – detaljer, der afspejler Hans J. Wegners ikoniske DNA. Det ovale ryglæn samt det formspændte, polstrede sæde sikrer siddekomforten og gør stolen til et klasseeksempel på den æstetiske, funktionalistiske og håndværksmæssige del af dansk design. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Hans J. Wegners elegante CH30 spisebordsstol er skabt til det moderne liv

65 år efter Hans J. Wegner skabte CH30 spisebordsstolen reintroducerer Carl Hansen & Søn nu dette elegante møbel. Med dets enkle og minimalistiske formsprog og diskrete håndværk afspejler stolen både en nutidig designforståelse samt det moderne menneskes behov. De afstemte proportioner og det funktionelle design gør stolen oplagt som møbel i både private hjem og offentlige rum. CH30 er uden armlæn og derfor velegnet omkring et spisebord, da stolen optager minimal plads og kan skubbes helt ind til bordpladen.

Hans J. Wegner kaldes ofte for ’stolens mester’ og den danske møbeldesigner arbejdede utrætteligt på at skabe den perfekte stol. I 1954 præsenterede han CH30 stolen, der indeholder en række af designerens signaturer. 

Carl Hansen & Søn har med udgangspunkt i Hans J. Wegners originale og håndtegnede arbejdstegning og i tæt samarbejde med Wegners Tegnestue genskabt CH30. Stolen er justeret med to ekstra centimeter i højden for at imødekomme nutidens behov. 

Dimensioner: 

Højde: 78 cm. x Dybde: 47 cm. x Bredde: 52 cm. x SH 46 cm.

Materialer:

Eg, Sortlakeret eg eller valnød

Kan polstres med stof eller læder

 

Kontakt os hvis ikke du finder den variant som du søger.   

Der er ikke mange danske arkitekter, der kan prale med at have stribevis af internationalt anerkendte værker - men det kan Hans Jørgen Wegner. Få arkitekter på hele den internationale scene kan faktisk siges at komme op på hans niveau, om det kommer til kvaliteten af de enkelte værker eller den samlede ankerendelse. Den store kvalitet af hans arbejde kan blandt andet ses ved, at han var en af de første, der modtog den prestigefyldte Lunningpris i 1951. Han modtog også i 1997 den ottende Internationale Design Award i Osaka, og han blev næsten samtidigt udnævnt til æresdoktor ved Londons eminente Royal College of Art.

Hans Jørgen Wegner startede sin karriere som snedker. Herefter blev han uddannet ved Københavns Kunsthåndværkerskole, hvor han var færdig i 1938. Ud fra denne basis arbejdede han med en lang række af forskellige værker, hvor han ud over møbler også har arbejdet med noget så forskelligt som lamper, sølvtøj og tapeter. Eksempler på, at han allerede tidligt blev betragtet som en virtuos, er, at han fra 1940 til 1943 designede møbler til rådhuset i Århus, og at han samtidig var blevet lærer hos Kunsthåndværkernes Møbelskole.

Hans mest kendte værker er nok lampen Hejsependel og den Runde Stol. Hejsependel produceres stadig i stor stil på trods af, at den for første gang blev fremvist i 1962; dens tidløse design holder nok aldrig op med at imponere. Den Runde Stol blev verdensberømt ved det, at den blev brugt af JFK og Nixon under en af deres tv-debatter under præsidentvalget, hvor stolen vakte opsigt med alle sine store æstetiske kvaliteter.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik