Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

CH30 Wegner Spisestol - Carl Hansen & Søn

 Hans J. Wegner Carl Hansen & Søn
Fra 6.695,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 6.695,00 kr. Spar 0
Delbetaling
352 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 6.695 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 352 kr. Samlede kreditomk. 335 kr. Samlet tilbagebetaling 7.030 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

Det organiske formsprog og det exceptionelle håndværk kan ses i en lang række detaljer, som det raffinerede snedkerarbejde i de korsformede dækpropper på rygstykket samt ryggens tilspidsede form – detaljer, der afspejler Hans J. Wegners ikoniske DNA. Det ovale ryglæn samt det formspændte, polstrede sæde sikrer siddekomforten og gør stolen til et klasseeksempel på den æstetiske, funktionalistiske og håndværksmæssige del af dansk design. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg

Bestil tid til fremvisning i Brønshøj


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Hans J. Wegners elegante CH30 spisebordsstol er skabt til det moderne liv

65 år efter Hans J. Wegner skabte CH30 spisebordsstolen reintroducerer Carl Hansen & Søn nu dette elegante møbel. Med dets enkle og minimalistiske formsprog og diskrete håndværk afspejler stolen både en nutidig designforståelse samt det moderne menneskes behov. De afstemte proportioner og det funktionelle design gør stolen oplagt som møbel i både private hjem og offentlige rum. CH30 er uden armlæn og derfor velegnet omkring et spisebord, da stolen optager minimal plads og kan skubbes helt ind til bordpladen.

Hans J. Wegner kaldes ofte for ’stolens mester’ og den danske møbeldesigner arbejdede utrætteligt på at skabe den perfekte stol. I 1954 præsenterede han CH30 stolen, der indeholder en række af designerens signaturer. 

Carl Hansen & Søn har med udgangspunkt i Hans J. Wegners originale og håndtegnede arbejdstegning og i tæt samarbejde med Wegners Tegnestue genskabt CH30. Stolen er justeret med to ekstra centimeter i højden for at imødekomme nutidens behov. 

Dimensioner: 

Højde: 78 cm. x Dybde: 47 cm. x Bredde: 52 cm. x SH 46 cm.

Materialer:

Eg, Sortlakeret eg eller valnød

Kan polstres med stof eller læder

 

Kontakt os hvis ikke du finder den variant som du søger.