Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Antonio Citterio

Retur til designere
Antonio Citterio (1950) er oprindelig uddannet arkitekt i Milano. Han fik sit gennembrud i 90'erne med en række elegante og komfortable kontormøbler i stål, læder og tekstil, som kunne tilpasses et miljø i konstant udvikling. Siden har han designet utallige produkter for blandt andet den kendte schweiziske møbeldesignvirksomhed Vitra.

De nyeste designprodukter er den omfangsrige Suita Sofaserie til brug både privat og på arbejdspladsen, loungestolen Grand Repos og arbejds- og kontorstolene ID Chair, hvor han endnu engang sætter nye standarder for funktion, ergonomi og æstetik. Citterio skaber ikke møbler for at skabe opmærksomhed om sig selv.

Citterio designer ud fra sin lyst til at eksperimentere med nye materialer og ny teknologi. I samarbejde med andre designere har Citterio desuden tegnet flere lamper blandt andet den nye og allerede populære bordlampe Kelvin. Det er også blevet til design af Technogym’s maskinpark og dele af det internationale modehus Hermès’ nye Home Collection.

I 1999 grundlægger Citterio og designer Patricia Veil ”Antonio Citterio & Partners”. En multidisciplinær tegnestue, der arbejder internationalt med alt fra komplekse byplanlægningsopgaver, byggerier af både industrivirksomheder, butikscentre og boliger til restaurering og indretninger af offentlige bygninger og showrooms for blandt andet high end modebrands og hoteller (Bulgaris luksus hoteller).

Flere af Citterios produkter er blevet udstillet blandt andet som en del af den permanente samling på MOMA i New York, og han har modtaget et stort antal designpriser og udmærkelser.