Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

Bjarke Ingels

Retur til designere
Bjarke Ingels grundlagde BIG - Bjarke Ingels Group i 2005 efter at have grundlagt PLOT Arkitekter i 2001 og arbejdet hos OMA i Rotterdam. Bjarke definerer arkitektur som kunsten og videnskaben ved at sikre, at vores byer og bygninger passer til den måde, vi ønsker at leve vores liv på.

Gennem omhyggelig analyse af forskellige parametre fra lokal kultur og klima, stadigt skiftende mønstre i det moderne liv, til ebber og strømme i den globale økonomi, tror Bjarke på ideen om informationsdrevet design som drivkraften for hans designproces. Bjarke er udnævnt til en af ​​de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden af ​​TIME Magazine i 2016 og har designet og afsluttet prisvindende bygninger globalt.

Bjarke Ingels blev i 2019 udnævnt til ridder af den franske orden Arts et Lettres, og han modtog i 2017 ordenen Ridder af Dannebrog. Han blev udnævnt til æresfælle af AIA i 2020, RIBA i 2015 og RAIC i 2014. Wall Street Journal anerkendte Bjarke som Årets Innovator i 2011, samme år som han modtog den danske kronprins' kulturpris. Bjarke blev også tildelt Den Gyldne Løve på Venedigbiennalen i 2004 og ULI-prisen for fremragende karakter i 2009. Sammen med sin arkitektoniske praksis har Bjarke undervist ved Harvard University, Yale University, Columbia University og Rice University og er en æresprofessor ved Royal Academy of Arts, Arkitektskolen i København.