Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Henrik Pedersen

Retur til designere
Henrik Pedersen blev uddannet som modedesigner i 1990, men bruger sin uddannelse inden for mange forskellige typer af design. Hans interesse for matematik og hans omfattende erfaring giver ham en intuitiv evne til hurtigt at regne ud, om et nyt design vil fungere eller ej. 'Erfaring og viden hjælper, men forskellen ligger i, hvordan du bruger det. Du kommer langt med sund fornuft og en passion for håndværk.'

Henrik Pedersens design er varm, luksuriøs minimalisme uden unødvendig pynt og glimmer. Hans designsprog er en blanding af komfort, naturlige kurver, rene linjer og ærlige materialer – med særligt fokus på ærlighed.

Henrik sætter al sin energi ind på at optimere følelser, tendenser, håndværk og funktionalitet på en måde, der sætter brugeren – og ikke ham selv – i fokus. Med et møbel designet af Henrik Pedersen får man mulighed for at udtrykke sig selv uden kompromiser.
"Jeg laver ikke det her pga. pengene eller berømmelsen. Min drivkraft er at skabe gode produkter, der kan bruges af kunder over hele verden."

Den danske møbel- og belysningsdesigner bruger sin medfødte følsomhed til at skabe indtagende designs, herunder den ikoniske Imola-stol.