Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Ib Antoni var som kunstner en fornem repræsentant for dansk design i 1950erne og i 1960erne, da han om nogen visuelt forstod at indramme tidsånden og derfor skabte noget af det mest ikoniske plakatkunst, set i en dansk kontekst.

Han var bagmanden bag mange af de kendte Wonderful Copenhagen plakater, men også designeren, som skabte plakater til så forskellige organisationer som Rådet For Større Færdselssikkerhed, Tivoli, Cirkel Kaffe, Carlsberg og Dandy Tyggegummi.

Udover hans omfangsrige arbejde i Danmark, så skabte Ib Antoni også Danish Design i udlandet, for internationale virksomheder som Volvo, Dunlop, ESSO, General Motors, Heinz og ikke mindst for LIFE Magazine, med de i dag så ikoniske posters, som han skabte i sin USA periode i slutningen af 1950erne, hvor han også blev optaget som medlem i den eksklusive Society of Illustrators i New York.

Ib Antoni blev født i Esbjerg i 1929, voksede op i Århus, hvor han efter skolen blev uddannet som reklametegner på reklamebureauet Buchtrup, Harlang & Toksvig. Men det var i København at han virkelig fik gang i karrieren og blev en af efterkrigstidens helt store danske ”Mad Men”, da han som Art Director på nogle af datidens allerstørste reklamekampagner gjorde sin positive streg kendt og elsket i hele verden.