Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Kasper Salto

Retur til designere
Kasper Salto er helt klart en af nutidens store danske designere. At han var en virtuos sås tidligt, da han allerede ved sit svendestykke modtog en sølvmedalje; han startede sin karriere med at blive udlært møbelsnedker hos Jørgen Wolff. Efter dette begyndte han at studere på Danmarks Design Skole, hvor han sluttede af med et semester på det prestigefyldte svejtsiske Art Center, College og Design. Kvaliteten af hans designs kan eksempelvis ses på den lange række af priser og udmærkelser, han har modtaget, som eksempelvis Engelhardts Mindelegat fra 2005, samt Finn Juhl prisen og Den Danske Designpris i 2010.

Det første værk, der rigtigt bragte ham på den internationale scene, var stolen Runner. Denne tegnede han sammen med Peter Stærk, og den gav ham det push, han havde brug for til at blive en af de store spillere. Efterfølgende har han arbejdet med en lang række af de største og bedste producenter inden for både belysning og møbler, hvor der i blandt dem skal nævnes Engelbrechts Furniture, Stærk Design og det italienske Nemo Lighting.

Stilen, man kan se ved alle Kasper Staltos værker, er en klar forsættelse af den danske tradition blandet med det mere internationale, hvor man altid finder et meget personligt islæt. Det særligt danske i hans værker ses ved sansen for detaljen; alt er gennemtænkt med sans for både det æstetiske og det praktiske. Samtidig er han international ved det, at han har det industrielle for øje - dog uden, at det overtager. Det helt personlige ses ud fra hans inspirationskilder: både når det kommer til farver og form, henter han sine grundtanker fra naturen.