Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

KIBISI er etableret i 2009. Tegnestuen er et samarbejde mellem tre arkitekter/designere, der hver har taget de første bogstaver fra deres egne firmaer med ind i det fælles projekt.

Ki – Kilo Design, stiftet af arkitekt og møbeldesigner Lars Holme Larsen
Kilo Design tager afsæt i den store palet af udtryk, der blomstrer på det kreative felt, lige fra den etablerede kunst til gadens billeder, og bruger den i sin stræben efter at skabe enkle og markante løsninger på komplekse designproblemer.
Kilo Design har blandt andet designet en række elektronikprodukter for firmaet AIAIAI.

Bi – BIG – Bjarke Ingels Group, stiftet af arkitekt Bjarke Ingels
BIG er i løbet af ganske få år blevet kendt både på den hjemlige og den internationale arkitekturscene for sin evne til at forene vidt forskellige krav i opsigtsvækkende og debatskabende byggerier. Tegnestuen tager udgangspunkt i en tro på, at samfundet vil udvikle sig i en positiv retning, og at arkitekten kan være med til at anvise løsninger, som passer til en tid, hvor flere og flere af os lever et hektisk liv i byen, men samtidig har en stigende bevidsthed om den natur, vi er rundet af.

BIG har blandt andet tegnet den danske pavillon til verdensudstillingen EXPO 2010 i Shanghai.

Si – Skibsted Ideation – stiftet af Jens Martin Skibsted, designer og filosof.
Jens Martin Skibsteds grundtanke er, at en stærk designprofil og en positiv identifikation med de ting vi vælger at omgive os med, kan være med til at forandre vores handlemønstre. En af de ting han har udviklet er Biomega - cyklen. Her har han taget udgangspunkt i ønsket om en renere og roligere by, og oversat det til et transportmiddel, der både har en teknisk kvalitet og en designmæssig status, der appellerer til, at vi lader bilen stå, og i stedet bevæger os rundt i byen på to hjul.

Biomega-cyklen er repræsenteret på blandt andet Museum Of Modern Art i New York og San Francisco.
Det er i krydsfeltet mellem den store skala og detaljen, mellem arkitektur, design og teknik, at disse tre kreative begavelser med KIBISI har skabt et fælles rum. Her kan de udfolde deres sprudlende formsprog. De kan gøre brug af deres på samme tid intuitive og analytiske tilgang til det moderne menneskes behov; og omsætte det til design, der i udtrykket er på forkant, men samtidig er bærer af en tidløs tradition.