Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Maria Bruun

Retur til designere
Maria Bruun (f. 1984) færdiggjorde sin MA i Møbeldesign på Kunstakademiets Designskole i 2012. Hendes opbevaringsmøbel INVADER var resultatet af timevis af studier og registreringer af levevis og opbevaringsmønstre i private hjem. Invader har høstet stor anerkendelse for sin humoristiske og nærmest robotlignende karakter. Og det stabelbare og modulære funktionsprincip gør møblets princip tidløst. Og det er nok i virkeligheden dét, der kendetegner Maria Bruuns designs. En passion for at fortælle historier gennem materialer, kompositioner og formgivning.

Hun arbejder med et minimalistisk formsprog, men har altid mod til at træffe en modig og overraskende beslutning. Hun arbejder med relationen til forbrugerne og bruger ”overraskelsens element” som bevidst kommunikation. Maria Bruun ser det som et vigtigt ansvar som formgiver at forsøge at skubbe til grænserne for, hvad begreberne design og funktion egentlig rummer.

Senest har hun skubbet grænserne med sin prisbelønnede spejlserie Mirror Mirror, der var udvalgt som en del af Crafts Collection 17. Mirror Mirror er skabt ud fra eksperimenter med spejlets rumlige virkemidler. Maria Bruun har allerede modtaget adskillige priser og nominationer for flere af hendes produkter. I 2014 modtog hun Danish Design Award for spejlserien Paustian Mirror Mirror. I 2015 modtog hun sammen med arkitekt Anne Dorthe Vester Charlottenborgprisen for værket Objects of use.