Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Vi oplever udfordringer med at vise billeder

Vi arbejder på en løsning

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Marie Hesseldahl

Retur til designere
”Min lidenskab for design ligger i rollen som at være skaberen af ​​værdifulde ting.”

Ud over min professionelle titel som industridesigner er titler som designtænker, forsker, opfinder, modellerer, håndværker og kollega passende til at definere omfanget af mit arbejde. Min mission som industriel designer er, at bringe værdifulde produkter ind i denne verden, dvs. produkter, der hjælper med at forme en bedre, sjovere, køligere livsstil såvel som produkter, der gør vores liv lettere, uanset om det er en lampe, der forbedrer de visuelle forhold for din øjne, når man arbejder i sene timer eller en sko, der strammer sig selv.

Jeg elsker at være i kontakt med mennesker; lære om deres historie og deres syn på livet gennem lytte og samtale. Jeg stræber efter at blive bekendt med deres behov, men også for at hjælpe med at opdage og finde nye udfordringer i deres livsstil.

Det faktum, at mit design kan hjælpe med at øge kvaliteten af ​​andre menneskers liv, er den mest motiverende faktor i mit arbejde som industriel designer, selv som menneske. For eksempel ved at arbejde med velfærdssektoren for at designe et operationelt udstyr, der skal øge komforten for læger og sygeplejersker ved at begrænse de fysiske belastninger af patienter (som gennemgår lårbenoperationer), hvilket igen bidrager til at øge den årlige mængde lårbenoperationer, da driftstid med brug af denne enhed kan forkortes betydeligt. Det faktum, at noget af mit arbejde kan have en så betydelig indflydelse på omstændighederne i driften, ændre dem til det bedre, er den største godkendelse i mit erhverv som designer og er meget givende for mig som menneske.

Gennem mine studier på Design Skolen i Kolding (DSKD) har jeg lavet og behandlet en masse forskellige projekter og udfordringer. Med design er mit primære fokus funktionalitet, og på grund af det kan jeg godt lide at eksperimentere og teste funktionelle løsninger. Jeg bringer en idé til live gennem skitsering, jeg udvikler den ved 3D-modellering, og til sidst forbedrer jeg min forståelse af ideen ved at udforske materialer, f.eks. i fysisk forstand ved at opbygge en model.

Samarbejde og teamwork er ekstremt vigtige komponenter i en meningsfuld designproces. Samtale med lærere og medstuderende, diskussioner og feedback-runder er efter min mening elementære for udvikling og fremskridt. Når jeg arbejder i teams, er jeg engageret, føler jeg ansvar, og jeg bidrager med nysgerrighed, jeg tager initiativ, og jeg ved, hvornår jeg skal træde ind og ud af lederrollen. At være en del af et designteam er virkelig inspirerende og motiverende; når jeg er en del af en, er jeg konstant interesseret i at lære nye ting og blive udfordret af andre.