Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Nicholai Wiig

Retur til designere
Nicholai Wiig Hansen er vokset op med en mor, der var en dygtig keramiker, og en far, der var den verdensberømte maler og billedhugger, Svend Wiig Hansen. Denne påvirkning fra det kunstneriske barndomshjem spiller en væsentlig rolle i Nicholai Wiig Hansens tilgang til formgivning.

I en alder af kun 26 år etablerede han sit eget designstudie, hvor han arbejder med mange forskelligartede opgaver, der alle tager udgangspunkt i hans egne behov og præferencer.

For Nicholai Wiig Hansen har lyset altid været en naturlig interesse. Disse betragtninger kan trækkes tilbage til hans opvækst, hvor det efter solnedgang blev svært at se de mange malerier på væggene fra lyset i lamperne. Lys og mørke er begge en del af hverdagen, hvorfor behovet for funktionelt lys er essentielt.

Desuden er Nicholai Wiig Hansens navneunivers koncentreret om hans fascination af rovdyr. Rovdyr er smukke, men neutrale for at kunne skjule sig, og først i angreb viser de deres fulde væsen. Ligeledes viser lamperne også først deres fulde væsen ”i angreb”, hvilket vil sige, når de tændes.